Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξης παρακολουθεί τη Θεοδώρα, τη στριμώχνει με το αμάξι του και την απάγει

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξης παρακολουθεί τη Θεοδώρα, τη στριμώχνει με το αμάξι του και την απάγει

Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η γη της ελιάς», από τη Δευτέρα 8 Μαϊου έως και την Παρασκευή 12 Μαϊου στις 21:00. 

Η συγκίνηση κορυφώνεται, ενώ οι ανατρεπτικές εξελίξεις δεν έχουν τέλος στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Ο Αλέξης τρέφει ένα ανεξέλεγκτο μένος προς τη Θεοδώρα, θεωρώντας πως η Μαργαρίτα τον έχει ξεγράψει εξαιτίας της.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 167 (Δευτέρα 8 Μαΐου)

Η Μαρίνα έχει αιμορραγία κι επισκέπτεται τον γυναικολόγο, με τον Μάνο πάντα στο πλευρό της. H Αθηνά εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα ότι η Μυρτάλη σκοπεύει να χωρίσει τον Αλέξη και να φύγει στο εξωτερικό, προκαλώντας της ανησυχία.

Ο Αλέξης τρέφει ένα ανεξέλεγκτο μένος προς τη Θεοδώρα, θεωρώντας πως η Μαργαρίτα τον έχει ξεγράψει εξαιτίας της. Η Ισμήνη ζητά τη βοήθεια του Φίλιππου για ένα σοβαρό θέμα κι εκείνος αμέσως δέχεται να την υποστηρίξει. Η Αντωνία σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα με την Αλκμήνη και ζητά συμβουλές από τη Δήμητρα.

Ο Πότης με την Άννα κάνουν τις τελευταίες πρόβες πριν τη μουσική βραδιά που ετοιμάζουν στο καφενείο. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στην Αμαλία, την παλιά του γραμματέα, για να της ζητήσει να επιστρέψει στη δουλειά. Ο Ορέστης συναντά τον Δημοσθένη και του κάνει μια άκρως ελκυστική επαγγελματική πρόταση.

Η Αντιγόνη υποδέχεται την καινούρια αγροτική γιατρό. Ο Αλέξης παρακολουθεί τη Θεοδώρα και ψάχνει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Σε κάποιο ερημικό στενό τής Αρεόπολης, τη στριμώχνει με το αμάξι του και την απάγει.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 168 (Τρίτη 9 Μαΐου)

Στο καφενείο του Πότη πραγματοποιείται η μουσική βραδιά με τον ίδιο και την Άννα να τραγουδούν, και η εκδήλωση σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Πότη να κάνει μεγάλα σχέδια για το τραγουδιστικό δίδυμο Πότης Γερακάρης – Άννα Καλογεράκου. Η καινούργια αγροτική γιατρός, σε κάποιους κάνει πολύ καλή εντύπωση και σε κάποιους όχι. Ο Λυκούργος αναρρώνει και η Χάιδω του επιτρέπει να κάνει μόνο μικρές βόλτες, γεγονός που προκαλεί καβγάδες.

Ο Κουράκος και η Ευτυχία μαλώνουν άσχημα και για πρώτη φορά ακούγονται πολύ σκληρά λόγια. Η Αρετή μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Στάθη, αλλά για κακή της τύχη εκείνος θα επιστρέψει ξαφνικά στο σπίτι.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 169 (Πέμπτη 11 Μαΐου)

Ο Δημοσθένης, με τον γνωστό απόλυτο τρόπο του, ξεκαθαρίζει στην Ασπασία ότι δεν πρόκειται ποτέ να της επιτρέψει να εργαστεί. Η Αντιγόνη συστήνει την Αφροδίτη (Νικόλ Χριστοδούλου), τη νέα αγροτική γιατρό, στον Ισίδωρο κι εκείνος της δείχνει αμέσως τη συμπάθειά του.

Η Αντωνία κάνει πρόταση γάμου στην Αλκμήνη. Η Μυρτάλη καταλαβαίνει ότι ο Αλέξης είναι πια ανεξέλεγκτος και νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω της.

Η Ευτυχία, μετά τον καβγά, προσπαθεί να προσεγγίσει τον Κουράκο για να μιλήσουν, αλλά αυτός είναι ακόμα πολύ θυμωμένος μαζί της. Η Μυρτάλη και η Ιουλία κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση, αλλά πια το χάσμα μεταξύ τους φαίνεται αγεφύρωτο.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 170 (Παρασκευή 12 Μαΐου)

Η Αντιγόνη ετοιμάζει τα πράγματά της για το Λονδίνο, αφήνοντας στη θέση της την Αφροδίτη. Το χωριό σπεύδει να την αποχαιρετίσει, με την Εύα να στεναχωριέται περισσότερο απ’ όλους. Κι εκείνη, όμως, θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς της παρουσιάζεται μια σπουδαία επαγγελματική ευκαιρία εκτός Ελλάδας.

Η Μυρτάλη ρίχνει ηρεμιστικά στο τσάι του Αλέξη, αλλά εκείνος το αντιλαμβάνεται και αντιδρά βίαια και την χτυπά. Ο Πότης, παρά τις προειδοποιήσεις του Στάθη, βάζει μπροστά το σχέδιό του, ελπίζοντας πως η Άννα θα ζηλέψει. Η Ισμήνη ετοιμάζεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας καλλυντικών από τη Μυρτάλη.

Ο Ορέστης διαμορφώνει τον χώρο που θα στεγάσει το νέο γυμναστήριό του. Εν τω μεταξύ, η Αρετή παρατηρεί ότι οπλοφορεί, γεγονός που τη βάζει σε υποψίες.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Media Τελευταίες ειδήσεις