Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Ιάκωβος πείθει τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Ιάκωβος πείθει τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της

«Η Γη της Ελιάς» και απόψε στο MEGA. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο την Πέμπτη στις 21:00

Καταιγιστικές εξελίξεις, συγκρούσεις και αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Γη της ελιάς» που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Γη της ελιάς – Επεισόδιο 135 (Πέμπτη 27 Ιανουαρίου)

Ο Ισίδωρος δεν λέει να ξεχάσει το θέμα του θησαυρού κι όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στον Μάνο. Ο Ιάκωβος, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, ενώ παράλληλα πείθει δια της πλαγίας οδού τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Η Ευτυχία πέφτει θύμα μιας ύποπτης ληστείας και η Άννα υποψιάζεται πως πίσω από όλο αυτό κρύβεται ο Ανέστης. Το κλίμα ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Στέφανο παραμένει ψυχρό, αλλά μια μεγάλη παραγγελία καλλυντικών της δίνει χαρά και την κρατά απασχολημένη.

Η Ιουλία ζητά να αναβαθμιστεί ο ρόλος της στο ελαιοτριβείο, γεγονός που βρίσκει τους πάντες σύμφωνους και κυρίως τον Ισίδωρο, ο οποίος αναγνωρίζει πόσο καλή επιρροή ασκεί ο Γιώργης πάνω της.

Ο Θεοδόσης ονομάζει την ταβέρνα «Μαργαρίτα», τιμώντας έτσι την πρώην σύζυγό του και τη νέα τους σχέση. Ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Ιάκωβο με σκοπό να διερευνήσει το είδος της σχέσης που έχει αναπτύξει με την Αθηνά.

Media Τελευταίες ειδήσεις