Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Άγγελος Φωτάκος πέθανε και η μικρή Φιλιώ μεταφέρθηκε σε Ίδρυμα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Άγγελος Φωτάκος πέθανε και η μικρή Φιλιώ μεταφέρθηκε σε Ίδρυμα

Νέες ιστορίες, καινούρια πρόσωπα και εκκολαπτόμενοι έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» στα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε από την Τρίτη 30 Μαΐου έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 21:00.

Η Ειρήνη και η Θεοδώρα διαβάζουν πυρετωδώς για τις πανελλαδικές εξετάσεις, με την Ειρήνη όμως να μην έχει κατασταλάξει ακόμα σε ποια σχολή θέλει να περάσει.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 183 (Τρίτη 30 Μαΐου)

Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο. Η Ισμήνη χαρίζει το 20% της εταιρείας στην Αλκμήνη και την Αντωνία, με σκοπό να τις δελεάσει ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται με μεγαλύτερο ζήλο.

Ο Ορέστης ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του γυμναστηρίου του. Η Ειρήνη και η Θεοδώρα διαβάζουν πυρετωδώς για τις πανελλαδικές εξετάσεις, με την Ειρήνη όμως να μην έχει κατασταλάξει ακόμα σε ποια σχολή θέλει να περάσει.

Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί πως σε λίγες μέρες θα ντυθεί στα χακί και ανησυχεί για την τύχη των πορτοκαλεώνων μιας και η Μαργαρίτα δεν δείχνει έτοιμη να επανέλθει στα εργασιακά της καθήκοντα. Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Άγγελος Φωτάκος πέθανε και η μικρή Φιλιώ μεταφέρθηκε σε Ίδρυμα.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 184 (Τετάρτη 31 Μαΐου)

Ο Στάθης κάνει ένα κομπλιμέντο στην Αρετή κι εκείνη σκέφτεται ότι άρχισαν να πιάνουν τα μάγια της Χρυσούλας. Η Ασπασία πιάνει στα πράσα τον Δημοσθένη με διακόσιες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και τον ρωτάει πού τα βρήκε.

Μια τυχαία συνάντηση του Στάθη με την Ιουλία στο ελαιοτριβείο δημιουργεί εντάσεις ανάμεσά τους και ο Μάνος τους παρακολουθεί άναυδος. Ο Φίλιππος αποφασίζει ότι δεν μπορεί να κρατάει άλλο κρυφή τη συγγένειά του με την Ειρήνη και πηγαίνει στο σπίτι του Δημοσθένη για να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ο θάνατος του Άγγελου Φωτάκου ταράζει τους κατοίκους της Αρεόπολης, ενώ η Αθηνά δείχνει επηρεασμένη από τον εγκλεισμό της Φιλιώς στο Ίδρυμα. Η Αντωνία σκοντάφτει στη σκάλα του εργαστηρίου, πέφτει στο έδαφος και χτυπά σοβαρά στο κεφάλι της.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 185 (Πέμπτη 1η Ιουνίου)

Η Βασιλική πείθει τον Φίλιππο να μη μιλήσει στην Ειρήνη για τη συγγένειά τους, ενώ ο Δημοσθένης έχει παρεξηγήσει εντελώς το ενδιαφέρον του και θεωρεί πως κρύβεται κάτι ερωτικό πίσω από αυτό.

Η Αντωνία συνέρχεται στο νοσοκομείο, αλλά λόγω βαριάς διάσεισης, αναγκάζεται να διανυκτερεύσει εκεί. Η Αλκμήνη ταράζεται πολύ από το ατύχημά της και αναθεωρεί τη σχέση τους. Ο Ορέστης κάνει μαθήματα πλοήγησης σκάφους στη Δήμητρα κι εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την παρέα του.

Η Μαρία, η Αθηνά και η Χάιδω προσπαθούν να κάνουν τη Μαργαρίτα να ξεχαστεί, ενώ ο Λυκούργος μετράει τις ώρες μέχρι να γυρίσει η Χάιδω στη Μάνη. Η Ρένα και ο Χάρης έρχονται πιο κοντά με τον Μάνο και τη Μαρίνα, αγνοώντας πως ο Χάρης έχεο παράλληλο δεσμό με την ξαδέλφη της Ρένας, τη Στέλλα.

Η Άννα συνειδητοποιεί πως ο Βαγιάκος είναι πολύ αξιόλογος άντρας, προκαλώντας τη ζήλια του Πότη. Οι εγγραφές στο γυμναστήριο του Ορέστη ξεκινούν. Πρώτος ξεκινά την προπόνηση ο Κουράκος. Η Αθηνά εξομολογείται στη Μαρία πως σκέφτεται να υιοθετήσει τη μικρή Φιλιώ.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 186 (Παρασκευή 2 Ιουνίου)

Ο Ισίδωρος πολιορκεί στενά την Αμαλία προκειμένου να γυρίσει στο πόστο της στο Δημαρχείο κι εκείνη δεσμεύεται να πάει στη Μάνη για να μιλήσουν από κοντά.

Ο Δημοσθένης πιέζει τον Κωνσταντίνο να ξαναμπεί στις παράνομες δραστηριότητες, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Αθηνά, η Μαργαρίτα και η Χάιδω επιστρέφουν στη Μάνη. Η Χάιδω δέχεται μια έκρηξη αγάπης από τον Λυκούργο, η Αθηνά βάζει μπροστά το σχέδιο της υιοθεσίας της μικρής Φιλιώς και η Μαργαρίτα σηκώνει τα μανίκια με σκοπό να ξαναπάρει πίσω τη ζωή της.

Η Άννα νιώθει μια περίεργη έλξη για τον Βαγιάκο. Ο Στάθης, προκειμένου να εξομαλύνει τις σχέσεις του με την Αρετή, συνεχίζει τα κομπλιμέντα, αλλά εκείνη τα παρεξηγεί και θεωρεί ότι της δίνει ελπίδες. Την ίδια ώρα, η Ιουλία βλέπει τον Στάθη και τη Δήμητρα σε ένα παρεξηγήσιμο τετ-α-τετ.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Media Τελευταίες ειδήσεις