Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: To μυαλό του Ισίδωρου είναι στον Σωκράτη που πολιορκεί τη μικρή Αγγελική

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: To μυαλό του Ισίδωρου είναι στον Σωκράτη που πολιορκεί τη μικρή Αγγελική

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται με ανατρεπτικές εξελίξεις. Όσα θα δούμε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 21:00…

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 53 (Πέμπτη 24 Νοεμβρίου)

Η Αθηνά εκνευρίζεται πολύ με την παρουσία του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα στο χωριό και σύντομα μαθαίνει πως μετακόμισε μόνιμα εκεί. Την ίδια ώρα, η Εύα δρομολογεί την ανακαίνιση του σπιτιού του.

Ο Στάθης και η Δήμητρα αρχίζουν να γίνονται καλοί φίλοι, και ο Πότης θεωρεί πως κάτι ερωτικό υποβόσκει ανάμεσά τους. Η Ισμήνη κάνει μπάτσελορ στο σπίτι της και όλη η γυναικοπαρέα μαζεύεται για να της ευχηθεί, πλην της Μυρτάλης η οποία δεν έχει καλεστεί.

Στο πάρτυ η Δήμητρα βάζει την ξανθιά περούκα και χορεύει για μία ακόμη φορά ως «Ράινα». Ο Ισίδωρος αρνείται να προχωρήσει στο ντιμπέιτ με τον Δημοσθένη. To μυαλό του είναι συνεχώς στον Σωκράτη, ο οποίος πολιορκεί συνεχώς τη μικρή Αγγελική.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα
Special guest: Αποστόλης Τότσικας

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Media Τελευταίες ειδήσεις