Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Η Χάιδω υποχεώνει την Ασπασία να προχωρήσει σε τεστ DNA

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Η Χάιδω υποχεώνει την Ασπασία να προχωρήσει σε τεστ DNA

Απρόσμενες εξελίξεις έρχονται στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», στο επεισόδιο που θα δούμε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, και θα φέρουν τα πάνω κάτω. Ο Μιχάλης ζητάει για μία ακόμη φορά συνάντηση από την Αθηνά, και όλα είναι ανοιχτά…

Όσα θα δούμε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 71 (Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου)

Ο Κίμωνας, μετά από την επιμονή του πατέρα του, βγαίνει με τη Μυρτάλη για φαγητό. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Αλέξη, ο οποίος έχει στηθεί έξω από το σπίτι της και την παρακολουθεί.

Όταν εκείνη επιστρέψει θα της κάνει μεγάλη σκηνή, με αποτέλεσμα η Μυρτάλη να τον διώξει κακήν κακώς. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης. Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Μαργαρίτα και οι δυο τους ονειρεύονται να ταξιδέψουν στα Νορβηγικά φιορδ. Ο Κουράκος φεύγει για την Αθήνα.

Ο Στάθης το μαθαίνει και ζητά από την Ιουλία να πάει στο σπίτι της για να βρεθούν μόνοι. Η Χάιδω καλεί την Ασπασία και, παρά τις αντιρρήσεις της, την υποχρεώνει να προχωρήσει σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσουν αν η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Ο Μιχάλης ζητάει για μία ακόμη φορά συνάντηση από την Αθηνά.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου 

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου 

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Στον ρόλο του Κίμωνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Guest: Θέμης Πάνου

Special guest: Αποστόλης Τότσικας

Και οι:

Στέλα Φυρογένη Κούλλης Νικολάου Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού.

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Media Τελευταίες ειδήσεις