Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη

Η πιο δραματική εξέλιξη στην ιστορία της μεγάλης παραγωγής του MEGA «Η γη της ελιάς» έρχεται στο επόμενο επεισόδιο. Όσα θα δούμε την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023.

Ο Πότης και η Άννα οργανώνουν άλλη μια μουσική βραδιά…

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 175 (Παρασκευή 19 Μαΐου στις 21:40)

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Θεοδώρα βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο του Αλέξη, κι έτσι αποφασίζουν να μείνουν στο σπίτι της Αθηνάς μέχρι να προχωρήσει η εντολή εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο. Ο Πότης και η Άννα οργανώνουν άλλη μια μουσική βραδιά.

Αυτή τη φορά το «παρών» δίνει και ο Λυκούργος, ως τιμώμενο πρόσωπο. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης ανακαλύπτει πως η Μυρτάλη φεύγει για την Ελβετία και χάνει εντελώς τα λογικά του. Ο Μάνος με τη Μαρίνα ετοιμάζονται να την πάνε στο αεροδρόμιο, ενώ ο Αλέξης καραδοκεί με σκοπό να τη σταματήσει.

Ο Χρήστος βλέπει το ενοικιαστήριο έξω από το σπίτι της Εύας κι έτσι εκείνη αναγκάζεται να του ομολογήσει την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι.

Ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη, η οποία κρατάει τη βαλίτσα και είναι έτοιμη να φύγει. Αρχικά, την παρακαλεί να μείνει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Το μυαλό του θολώνει και της φέρεται βίαια. Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης όμως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει και, μέσα σε απόλυτο, παραλογισμό τη σκοτώνει.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη
Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Media Τελευταίες ειδήσεις