Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Ιάκωβος παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Αθηνά, αλλά το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Ιάκωβος παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Αθηνά, αλλά το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί

Απίστευτες ανατροπές στην αγαπημένη σειρά «Γη της ελιάς», στo επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Αισθήματα ζήλιας αναδύονται, μια αδικία αποκαθίσταται, ενώ φιλόδοξα σχέδια αποτυγχάνουν στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Τι θα δούμε την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 21:00:

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 184β (Πέμπτη 14 Απριλίου)

Ο Στάθης γίνεται πυρ και μανία με την επίθεση του Στέφανου στην Εύα, αλλά τα χειρότερα θα έρθουν όταν λάβει την αγωγή διαζυγίου και συνειδητοποιήσει πως η Αρετή τα θέλει όλα.

Η κίνηση του Αποστόλη να κυκλοφορήσει με τη Σοφία θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς η Ευτυχία αντί για ζήλια καταλήγει να νιώθει θυμό.

Η Μυρτάλη βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει. Ο Ιάκωβος παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Αθηνά, αλλά το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ.

Media Τελευταίες ειδήσεις