Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης γυναίκα που θα ταράξει τα νερά

Γη της Ελιάς: Η μυστηριώδης γυναίκα που θα ταράξει τα νερά

Καθηλωτικές αναμένεται αν είναι οι εξελίξεις τη νέα σεζόν στη Γη της Ελιάς και νέοι χαρακτήρες θα απασχολήσουν το τηλεοπτικό κοινό με τα μυστικά τους

Σύμφωνα με τον Τηλέραμα και την Φαίδρα Στάθη, ένα από τα πρόσωπα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος μπορεί να παρουσιάστηκε ως ένας συνηθισμένος άνθρωπος κι οικογενειάρχης όταν κατέφθασε από τον Πειραιά στην Αρεόπολη αλλά κρύβει από πίσω του ένα σκοτεινό μυστικό καθώς σύντομα φάνηκε πως είναι ένα ηγετικό στέλεχος του παράνομου κυκλώματος που δρα στην περιοχή.

Ο ξάδερφός του ο Στάθης μπορεί να μη γνωρίζει την εγκληματική του δράση αλλά έχει εντοπίσει από νωρίς τις σκοτεινές πλευρές του.

Στα νέα επεισόδια ο Δημοσθένης παραμένει αρχικά υπεράνω υποψίας για το φόνο του Δημήτρη, αν κι είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές τον Κωνσταντίνο πως αν δεν σφίξει τα λουριά του Δημήτρη, θα αναλάβει ο ίδιος δράση. Τα ένοχα μυστικά του βγαίνουν σταδιακά στην επιφάνεια, την ίδια στιγμή που η Αθηνά χρεώθηκε ένα φόνο που δεν διέπραξε ποτέ.

Ο Δημοσθένης κι η γυναίκα του, η Ασπασία, φεύγοντας από τον Πειραιά άφησαν πίσω τα δύο τους παιδιά. Σύντομα στην Αρεόπολη θα κάνει την εμφάνισή της η μυστηριώδης κόρη του, η οποία αναμένεται να ταράξει τα νερά στην τοπική κοινωνία και να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Σταδιακά θα αποκαλυφθεί ο λόγος για τον οποίο επέστρεψε κι εκείνη αιφνιδιαστικά στην Μάνη κι αν γνωρίζει πράγματα για την εμπλοκή του πατέρα της με τον υπόκοσμο.

Media Τελευταίες ειδήσεις