Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Για όσους… αισθάνονται «Greek Idol»

Για όσους… αισθάνονται «Greek Idol»

Πότε και πού είναι τα επόμενα casting για το talent show του ALPHA

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η πρετοιμασία του «Greek Idol» από τον ALPHA. Τις επόμενες μέρες οι υπεύθυνοι του talent show θα πραγματοποιήσουν casting στην Αθήνα αναζητώντας το επόμενο «Greek Idol».

Οπότε, όσοι είναι ηλικίας 16 έως 32 ετών, πιστεύουν ότι τραγουδούν ή… αισθάνονται ότι είναι το «Greek Idol» δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή.

Πώς; Τηλεφωνώντας στο 212 212 5960 (αστική χρέωση) και δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας.

Έτσι, το σαββατοκύριακο 4 και 5 Δεκεμβρίου θα περάσετε από τη διαδικασία του casting που θα γίνει στο ξενοδοχείο Fenix, Αρτεμισίου 1-3 στην Γλυφάδα, από τις 10.00 το πρωί.

Αν όμως… δεν τραγουδάτε μην χάνετε το χρόνο σας γιατί οι υπεύθυνοι του «Greek Idol» έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν σκληρή επιλογή. Αν πάλι θέλετε να δείτε από κοντά τη Ρούλα Κορομηλά περάστε μία βόλτα από κει καθώς η παρουσιάστρια, όπως έχουμε πει ξανά, έχει πάρει πάνω της το «Greek Idol» για να μην αντιμετωπίσει όσα αντιμετωπίζει στο «Big Brother».

Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα στο Δεκέμβρη θα γίνουν τα casting και στη Θεσσαλονίκη ενώ οι υπεύθυνοι της παραγωγής θα προσπαθήσουν να γίνουν και στην Κρήτη αλλά και σε ορισμένα νησιά.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε