Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννης Καλλιάνος: Το «ευχαριστώ» στο Νίκο Ευαγγελάτο

Γιάννης Καλλιάνος: Το «ευχαριστώ» στο Νίκο Ευαγγελάτο

Με μία ανάρτηση του στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ο γνωστός μετεωρολόγος και -επί χρόνια- συνεργάτης του Νίκου Ευαγγελάτου, Γιάννης Καλλιάνος, ευχαριστεί τον παρουσιαστή της εκπομπής “Live News”, για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και την ευκαιρία που του έδωσε. 

Αναλυτικά αναφέρει: “Όλοι οι άνθρωποι που εργάστηκαν έντονα, πολύ σκληρά και που με ιδρώτα κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον εργασιακό τους τομέα και να κάνουν “Πρωταθλητισμό”, δεν το πέτυχαν αποκλειστικά μόνοι. Κάποιος αρχικά τους εμπιστεύτηκε και τους έδωσε την ευκαιρία. Κάποιος πόνταρε σε αυτούς γιατί στα δικά του μάτια κάτι είχε δει.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος, είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Όπως και άλλοι άνθρωποι, πιο παλιά, που πίστεψαν σε εμένα και θεωρώ ότι δεν τους απογοήτευσα ποτέ γιατί είναι αρχή μου να εργάζομαι καθημερινά με τέτοιο τρόπο ώστε να προσπαθώ να ξεπερνώ ακόμα και τον ίδιο μου τον εαυτό.
Το να εκτιμάμε λοιπόν αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Αλλιώς θα ήμασταν αχάριστοι.

Και όπως πολύ σωστά είχε πει στον παρελθόν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Θα ήμουν αχάριστη αν δεν παραδεχόμουν ότι μου δόθηκαν ορισμένες ευκαιρίες στη ζωή μου. Αλλά κι εγώ με τη σειρά μου τις χειρίστηκα με πάρα πολλή δουλειά, γιατί τίποτα δεν σου χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. Πρέπει συνεχώς να είσαι επί των επάλξεων και να αποδεικνύεις ότι είσαι αντάξιος της ευκαιρίας».

Και κάτι ακόμα…
Σκληρός χώρος η τηλεόραση; Ναι! Πολύ σκληρός! Και σχεδόν πάντα αδυσώπητος! Γιατί δεν σηκώνει λάθη, ούτε εφησυχασμούς! Γιατί δεν σε κρίνει μόνο ο προϊστάμενος σου ή ο διευθυντής σου, σε κρίνουν ταυτόχρονα 10 εκατομμύρια άνθρωποι. Δεν είναι και απλό αν το καλοσκεφτεί κάνεις…
Γιατί όμως τα λέω όλα αυτά; Γιατί σκέφτομαι πόσες χιλιάδες άνθρωποι είναι εκεί έξω, με χίλια δυο πτυχία και που περιμένουν μια ευκαιρία για να αποδείξουν αν την αξίζουν η όχι. Και που είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να κάνουν αυτό που αγαπάνε. Μακάρι όλα αυτά τα παιδιά να έχουν αυτή τη μία ευκαιρία που είχα την τύχη να έχω και εγώ πριν από πολλά χρόνια.

Και συνδέονται όλα αυτά με τη Βουλευτική μου ιδιότητα;
Ναι! Ως Βουλευτής που είμαι, επίσης κριτές μου είστε όλοι εσείς. Εσείς μου δίνετε τη δύναμη να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο το Κοινοβουλευτικό μου έργο για να προσφέρω στην Ελλάδα. Τι να προσφέρω; Αυτό που πρόσφεραν κάποιοι άλλοι σε μένα στο παρελθόν, μια ευκαιρία δηλαδή…
Μία ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν όλα εκείνα τα παιδιά που είναι άνεργα…”.

Media Τελευταίες ειδήσεις