Κυριακή, 25 Φεβ.
18oC Αθήνα

Γιάννης Μπέζος: Υπάρχουν δημοσιογράφοι που, όταν μου μιλούν, δεν τους απαντάω καν

Γιάννης Μπέζος: Υπάρχουν δημοσιογράφοι που, όταν μου μιλούν, δεν τους απαντάω καν

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάννης Μπέζος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη!

Στη σχέση που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος όταν συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στη βραδινή της εκπομπή “Καλύτερα αργά” στο Action 24. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως σε κάποιους… δεν απαντάει καν όταν τους συναντά.

“Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι, το θέμα είναι να κάνω εγώ τις ερωτήσεις με έναν τρόπο.

Πολλές φορές το καταφέρνω. Αυτό, βέβαια, δεν γίνεται με το να υποβάλλω τις ερωτήσεις, αλλά με το κλίμα που διαμορφώνεται” τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

“Δηλαδή υπάρχουν δημοσιογράφοι στους οποίους, κάθε φορά που μου μιλούν, δεν τους απαντώ καν και δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα γι’ αυτό”.

“Στο θέατρο υποδύομαι έναν ήρωα που είναι τελείως απομονωμένος τύπος. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Αυτό είναι η πρώτη επαφή, ούτε καν η περίληψη της ιστορίας.

Ο καρπός του έργου είναι τελείως διαφορετικός (σ.σ. Αινιγματικές παραλλαγές)” πρόσθεσε ακόμα ο αγαπημένος καλλιτέχνης στην εκπομπής της Αθηναϊδας Νέγκα.

Media Τελευταίες ειδήσεις