Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιάννης Πουλόπουλος: Δημόσια συγγνώμη από την Αθηνά Αφαλίδου για το σχόλιο που τον ενόχλησε

Γιάννης Πουλόπουλος: Δημόσια συγγνώμη από την Αθηνά Αφαλίδου για το σχόλιο που τον ενόχλησε
NDP PHOTO

Εμφανώς ενοχλημένος ήταν ο Γιάννης Πουλόπουλος με ένα χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα πλαίσια της εκπομπής Ι Love Σου Κου, από την Αθηνά Αφαλίδου, η οποία του ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Ο κ. Πουλόπουλος στενοχωρήθηκε και θεώρησε ότι σε περίπτωση που αυτό το meme απευθύνεται σε εκείνον, τον προσβάλει», είπε η Αθηνά Αφαλίδου στον αέρα της εκπομπής θέλωντας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, μετά την αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου σχετικά με το σατιρικό βίντεο.

Η δημοσιογράφος άδραξε την ευκαιρία και είπε στον αέρα της εκπομπής: «Τα video αυτά έχουν στόχο μόνο το γέλιο και τη χαρά και πάνω σε αυτό θα μου επιτρέψετε να πω κάτι. Στο αντίστοιχο βίντεο της προηγούμενης εβδομάδας και σε ένα απόσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλο έκανα χρήση ενός viral meme από γνωστή αγαπημένη ελληνική σειρά.

Ο κ. Πουλόπουλος στενοχωρήθηκε και θεώρησε ότι σε περίπτωση που αυτό το meme απευθύνεται σε εκείνον, τον προσβάλει. Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι το συγκεκριμένο βίντεο σατίριζε τα λόγια του κ. Πουλόπουλου και σε καμία περίπτωση τον ίδιο σαν προσωπικότητα. Επειδή τον στενοχώρησα άθελά μου, θέλω να του ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Μιλήσαμε με πολύ σεβασμό και ευγένεια, απλά εγώ όφειλα να το ξεκαθαρίσω γιατί τον στενοχώρησα και δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση μέσα στο μυαλό μου» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Εμείς τον Γιάννη τον αγαπάμε και είναι ένα παιδί που ξέρουμε πάρα πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι έχει χιούμορ. Εντάξει, το πήρε διαφορετικά» είπε από τη μεριά της η παρουσιάστρια, Μπέττυ Μαγγίρα.

«Τα βιντεάκια που φτιάχνεις έχουν τους πάντες και για όλους ισχύει αυτό. Γενικότερα είναι χιουμοριστικό και δεν θέλεις να προσβάλλεις κανένα» σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς κλείνοντας το θέμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις