Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα Χριστούγεννα για μένα έχουν μυρωδιά από κουραμπιέδες, μελομακάρονα και αναμμένο τζάκι

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα Χριστούγεννα για μένα έχουν μυρωδιά από κουραμπιέδες, μελομακάρονα και αναμμένο τζάκι

«Υπάρχουν μοναχικοί άνθρωποι που έρχονται τα Χριστούγεννα στο θέατρο για να περάσουν καλά», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Τους συντελεστές της παράστασης «Για μια ζωή» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και η Μαρία Κοκολάκη. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Δανάη Παππά, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και η Μαρία Αντουλινάκη εξομολογήθηκαν τις δικές τους αναμνήσεις.

«Οι ηθοποιοί συνήθως έχουμε αυτό το θετικό ή αρνητικό, να κάνουμε γιορτές στο θέατρο. Ο μόνος λόγος που νιώθω ωραία που κάνω Χριστούγεννα στο θέατρο είναι ότι υπάρχουν μοναχικοί άνθρωποι που έρχονται για να περάσουν καλά», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε επίσης: «Τα πρώτα χρόνια που ήμουν στην Αθήνα περνούσα μοναχικά τις γιορτές, αν και πάντα είχα κοντά μου κάποιον φίλο. Τα Χριστούγεννα για μένα έχουν μυρωδιά από κουραμπιέδες, μελομακάρονα, από αναμμένο τζάκι και σόμπα».

Από την πλευρά της, η Δανάη Παππά είπε: «Όλες οι αναμνήσεις που έχω από τις γιορτές είναι οικογενειακές. Σκέφτομαι πάντα τη γιαγιά μου και τον παππού μου, που στολίζαμε και τρώγαμε όλοι μαζί.

Πιστεύω στον Άη Βασίλη, μου αρέσει η ιδέα ότι κάποιος μας σκέφτεται και μας φέρνει δώρα. Του έγραφα γράμμα ενώ γνώριζα ότι δεν υπάρχει».

Media Τελευταίες ειδήσεις