Σάββατο, 22 Ιουν.
34oC Αθήνα

Γιάννης Βασιλείου: Ο Γιώργος Αλκαίος αυτή τη βδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό

Γιάννης Βασιλείου: Ο Γιώργος Αλκαίος αυτή τη βδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό

«Ξεκίνησα για ιερέας αλλά με κέρδισε το τραγούδι όταν έκανε επιτυχία το “Θηλυκέ μου κουρσάρε, το κορμί μου λάφυρο πάρε”», λέει ο Γιάννης Βασιλείου.

Ο Γιάννης Βασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε πώς από ιερέας έγινε τραγουδιστής, μίλησε για μεταφυσική εμπειρία που έχει βιώσει, αλλά και για τη σχέση του με το γιο του, Γιώργο Αλκαίο.

«Ξεκίνησα για ιερέας αλλά με κέρδισε το τραγούδι όταν έκανε επιτυχία το “Θηλυκέ μου κουρσάρε, το κορμί μου λάφυρο πάρε”. Κάναμε πολλά σουξέ, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά την πίστη την έχω μέσα μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Βασιλείου.

Ο Γιάννης Βασιλείου είπε στη συνέχεια: «Πήγα να δω στο νεκροταφείο μια κοπέλα που είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα, της μίλαγα και άρχισε να κουνιέται η φωτογραφία της. Κατάλαβα πως μου μιλούσε».

«Έκανα οντισιόν σε ένα μαγαζί στην Αμερική, με πήραν και πήγα στο Λας Βέγκας. Εκεί γνώρισα τον Φρανκ Σινάτρα. Ήρθα στην Ελλάδα γιατί χάσαμε τον πατέρα μας.

Έγραψα μετά το “Καμπριολέ” και άλλα τραγούδια. Έγινα διάσημος με το “Καμπριολέ”, αλλά είμαι απλό παιδί. Όλα μου τα λεφτά πήγαν στα ιδιωτικά σχολεία για τα τρία παιδιά μου», είπε ο Γιάννης Βασιλείου.

Για τις θαυμάστριες, ο Γιάννης Βασιλείου απάντησε: «Ακόμα με φλερτάρουν οι θαυμάστριές μου. Δεν παύει αυτό. Οι θαυμάστριες μού έπαιρναν τα ρούχα, έγραφαν το όνομά μου τατουάζ στα χέρια και τα πόδια».

«Είμαι πολλά χρόνια χωρισμένος, την έκανα και είμαι ευτυχισμένος. Δεν είμαι μόνος μου», ανέφερε ο Γιάννης Βασιλείου για την προσωπική του ζωή, ενώ για τον γιο του, τον Γιώργο Αλκαίο, είπε: «Η σχέση μου με το Γιώργο είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου, είναι συνέχεια στη Μήλο και αυτή τη βδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό. Τον καμαρώνω από μικρό παιδί.

Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Γιώργος. Με το Γιώργο δε μοιάζουμε καθόλου, εγώ είμαι ήρεμος, εκείνος είναι… νευρόσπασμα».

Media Τελευταίες ειδήσεις