Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Βασιλώττος: “Έμαθα για την άσχημη κατάσταση της γιαγιάς μου την ημέρα της κηδείας της”

Γιάννης Βασιλώττος: “Έμαθα για την άσχημη κατάσταση της γιαγιάς μου την ημέρα της κηδείας της”

Στο Hello έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Βασιλώττος, οποίος πέρα από την εισβολή του στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για την σχέση του με τους γονείς του αλλά την απώλεια που τον σημάδεψε.

Σε όλες αυτές τις αποφάσεις για την ζωή σου -να φύγεις από την Ρόδο, να σπουδάσεις μουσική, να ξεφύγεις, να σπουδάσεις θέατρο- οι γονείς σου πώς αντέδρασαν; Υπήρξαν διαφωνίες;

Αισθάνομαι και είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτήν την οικογένεια την οποία αγαπώ πάρα πολύ. Όταν μοιράστηκα μαζί τους την επιθυμία μου να ασχοληθώ γενικά με την τέχνη, μου άνοιξαν την αγκαλιά τους και μου ευχήθηκαν να ακολουθήσω τα όνειρά μου καθώς εκείνοι δεν είχαν καταφέρει να το κάνουν.

Τι σε έχουν διδάξει οι γονείς σου;

Να αρκούμαι στα λίγα και να μην επιζητώ τα πολλά, να είμαι ευχάριστος άνθρωπος, να χαμογελώ και στα δύσκολα και να βλέπω την θετική πλευρά ακόμα και σε ένα δυσάρεστο γεγονός όπως μια κηδεία. Το τελευταίο το αναφέρω, επειδή πρόσφατα έφυγε από την ζωή, μετά από χρόνια ασθένεια, η γιαγιά μου η οποία με μεγάλωσε. Μάλιστα όταν πήγαινα στο δημοτικό, έμενα μαζί της. Το τελευταίο διάστημα η υγεία της χειροτέρευε αλλά για να μην με ανησυχήσουν, δεν μου ανέφεραν κάτι και με καθησύχαζαν λέγοντάς μου ότι όλα πήγαιναν καλά. Την ημέρα της κηδείας της, μου τηλεφώνησε ο πατέρας μου και μου είπε ότι η γιαγιά πέθανε. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μεγάλο λόγο ρήξης με τους γονείς μου, που με κράτησαν στην άγνοια και στο περιθώριο και δεν με ενημέρωσαν για τις δυσκολίες και για την άσχημη κατάσταση της υγείας της γιαγιάς μου. Εγώ όμως εισέπραξα την απόφαση δύο γονιών να με προφυλάξουν ώστε να μην αφήσω την δουλειά μου τώρα που επιχειρώ το ξεκίνημά μου. Επομένως, είδα την θετική πλευρά ακόμα και στην απώλεια ενός πολύ αγαπημένου μου προσώπου, το οποίο θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.

Media Τελευταίες ειδήσεις