Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γιάννης Βασιλώττος: «Οι Άγριες Μέλισσες άλλαξαν τη ζωή μου»

Γιάννης Βασιλώττος: «Οι Άγριες Μέλισσες άλλαξαν τη ζωή μου»

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα κομβικό σημείο της ζωής μου», λέει ο Γιάννης Βασιλώττος.

Ο Γιάννης Βασιλώττος, ο τηλεοπτικός Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής», όπου απάντησε για την επόμενη σεζόν της σειράς, αλλά και για το ρόλο του που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιάννης Βασιλώττος, μάλιστα, προειδοποίησε το τηλεοπτικό κοινό πως το επίπεδο στις Άγριες Μέλισσες θα ανέβει πάρα πολύ από όλες τις απόψεις. Τόνισε, μάλιστα, πως θα είναι σαν να βλέπουμε μια κινηματογραφική ταινία καθημερινά.

Στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών θα σας δούμε στην εξορία;

Ναι, έτσι έμαθα κι εγώ. Θα πάμε στην εξορία και θα περάσουμε δύσκολα, όπως όλοι όσοι το βίωσαν αυτό στο παρελθόν. Χαίρομαι που θα ερμηνεύσω ένα ρόλο που έχει περάσει όλα αυτά και νιώθω τιμή που θα κάνω κάτι τέτοιο.

Φαντάζομαι ότι η Ασημίνα δεν θα φύγει από το μυαλό του Μπάμπη…

Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα. Αυτό που έχω καταλάβει διαβάζοντας τα καινούργια σενάρια και μπορώ να σας πω είναι ότι το επίπεδο θα ανέβει πάρα πολύ από όλες τις απόψεις. Θα είναι σαν να βλέπουμε μια κινηματογραφική ταινία καθημερινά.

Η σειρά αυτή άλλαξε τη ζωή σας;

Εννοείται, ανέβηκα πολλά σκαλιά, και επαγγελματικά και καλλιτεχνικά και ως άνθρωπος. Για μένα είναι ένα κομβικό σημείο της ζωής μου.

Ο ρόλος του Μπάμπη αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο…

Ναι, χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αγαπήσει το ρόλο και με σταματάει στο δρόμο για να μου μιλήσει. Αυτό με κάνει να νιώθω ότι αναγνωρίζεται και η δουλειά που κάνω ως ηθοποιός.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του έχετε αγαπήσει εσείς;

Την ανεμελιά του, το γεγονός ότι δεν σκέφτεται πολύ πριν μιλήσει και την αντίσταση που φέρνει στο κατεστημένο.

Media Τελευταίες ειδήσεις