Παρασκευή, 14 Ιουν.
34oC Αθήνα

Γιάννης Ζουγανέλης: Νιώθω ότι μιλάμε με τον Σάκη Μπουλά, ότι τον βλέπω

Γιάννης Ζουγανέλης: Νιώθω ότι μιλάμε με τον Σάκη Μπουλά, ότι τον βλέπω

“Τον κουβαλάω μαζί μου” εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη και την κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1» με αφορμή την παράσταση «Μπακαλόγατος», στην οποία πρωταγωνιστεί. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τους κωφάλαλους γονείς του, την κόρη του Ελεωνόρα και τις απώλειες.

«Ως παιδί αντιλήφθηκα για πρώτη φορά ότι οι γονείς μου δεν ακούν, όταν έπεσε ένα βάζο με έναν φοβερό κρότο στο πάτωμα και εκείνοι δεν κατάλαβαν τίποτα» εξομολογήθηκε ο καλλιτέχνης.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν και για τη σχέση του με τον Σάκη Μπουλά με τον οποίο γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε οντισιόν του Χατζιδάκι.

«Ο Σάκης Μπουλάς δεν μου λείπει γιατί τον κουβαλάω μαζί μου. Νιώθω ότι μιλάμε, ότι τον βλέπω». Ακόμη, ο Γιάννης Ζουγανέλης εξήγησε και τους λόγους αποχής του από την τηλεόραση. «Από την τηλεόραση απέχω γιατί έχω την πολυτέλεια να επιλέγω.

Ετοιμάζω πράγματα, αλλά δεν τυγχάνω της εμπιστοσύνης που είχα στο παρελθόν» παραδέχτηκε, ενώ τέλος μίλησε με πολύ αγάπη και για την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Όπως είπε τα τελευταία χρόνια πλέον τον συστήνουν οι μεγάλοι στα παιδιά τους ως τον πατέρα της Ελεωνόρας, εξηγώντας ότι αυτό το γεγονός δεν τον πειράζει καθόλου.

Επιπλέον όπως αποκάλυψε τη συμβούλεψε στα πρώτα βήματά της να κρύβει ότι είναι κόρη του. «Όταν η Ελεωνόρα έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο θα μπορούσα ενδεχομένως να πω μία κουβέντα στον Νίκο Κούρκουλο υπέρ της. Δεν το έκανα ποτέ».

Media Τελευταίες ειδήσεις