Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Σάκης Μπουλάς έμπαινε με υστερικό τρόπο στα πάθη του

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Σάκης Μπουλάς έμπαινε με υστερικό τρόπο στα πάθη του

«Ο Σάκης έβαζε μέσα του πράγματα τα οποία δεν μπορούσε να ξεπεράσει», λέει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης θα είναι απόψε το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος». Σε ένα μικρό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, ο γνωστός καλλιτέχνης μιλάει και για τον αδερφικό του φίλο, τον Σάκη Μπουλά.

«Ήμασταν αδερφικοί φίλοι με τον Σάκη. Είχαμε διαφωνίες πολλές. Η μεγαλύτερη ήταν ο τρόπος της ζωής του. Ήθελα να είναι διαφορετικός ο Σάκης απέναντι σε κάποια πράγματα που τα πάθη του τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε στη συνέχεια: «Του έδινα συνεχώς συμβουλές, αν και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, αλλά το έκανα από αγάπη.

Όταν ένας άνθρωπος μπαίνει με υστερικό τρόπο στα πάθη, αυτό δεν είναι το καλύτερο, για τον ίδιο τον άνθρωπο».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε: «Το ήθελε, ήξερε, είχε αυτογνωσία, αλλά έβαζε μέσα του πράγματα και τα οποία δεν μπορούσε να ξεπεράσει. Έπινε πολύ παραπάνω, σε σημείο που εγώ γινόμουν ράκος, ενώ εκείνος την άλλη μέρα ήταν εντάξει».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, στην εκπομπή θα μιλκήσει και για τον πρώτο του δάσκαλο μουσικής, έναν τυφλό πλανόδιο ακορντεονίστα στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών, αλλά και τη σκηνική του σύμπραξη με τον Στίβι Γουόντερ.

Εξηγεί επίσης πόσο τον επηρέασε η γνωριμία του με τον Νικόλα Άσιμο, η μοναδική σχέση του με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και με τον Μάνο Χατζιδάκι και περιγράφει μοναδικά πώς γνώρισε τον Σάκη Μπουλά, αλλά και το τελευταίο τηλεφώνημα με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Media Τελευταίες ειδήσεις