Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Γιατί παραμένουν ακόμα απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του MEGA;

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνεχίζεται ο ενδελεχής έλεγχος των έντεκα φακέλων που κατατέθηκαν για τη δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, ενώ ένα από τα επιχειρηματικά σχήματα είναι και αυτό της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ.

Η εταιρεία δεν έχει συμπεριλάβει στο φάκελό της την τραπεζική ενημέρωση προσκομίζοντας δήλωση ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες, ενώ οι εκατοντάδες εργαζόμενοι αλλά και οι χιλιάδες συνεργάτες της εταιρείας παραμένουν απλήρωτοι.
Κι ενώ κανείς από τους μετόχους δεν ενημερώνει τους χιλιάδες εργαζομένους για το αν και πότε θα πληρωθούν στους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς της εταιρείας από τις πιστώτριες τράπεζες βρίσκονται 25 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αυξάνεται μήνα με το μήνα. Έτσι θύματα της κόντρας ανάμεσα στην εταιρεία και τις πιστώτριες τράπεζες βρίσκονται οι χιλιάδες αυτοί εργαζόμενοι με τους περισσότερους να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.
Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι, μόνιμοι ή συνεργαζόμενοι με το MEGA μέσα από άλλες εταιρείες και δραστηριότητες, συνεχίζουν να αγωνιούν για το αποτέλεσμα της κόντρας, παραμένοντας στο «σκοτάδι» για τους σκοπούς και τα σχέδια της τωρινής ιδιοκτησίας του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και των πιστωτριών τραπεζών…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε