Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιολάντα Μπαλαούρα: “Μίλησαν μόνο αθλητές και ηθοποιοί, για τους άλλους χώρους τα έχουν κουκουλώσει»

Γιολάντα Μπαλαούρα: “Μίλησαν μόνο αθλητές και ηθοποιοί, για τους άλλους χώρους τα έχουν κουκουλώσει»

Για το ελληνικό #MeToo μίλησε η Γιολάντα Μπαλαούρα στην κάμερα της ΕΡΤ.

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν στη σειρά “Τα καλύτερα μας χρόνια” μίλησε η γνωστή ηθοποιός στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η Γιολάντα Μπαλαούρα αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Είναι καλό που μιλήσαμε. Βέβαια από ότι βλέπω μίλησαν μόνο οι αθλητές και οι ηθοποιοί. Για τους άλλους χώρους, που από ότι ξέρω συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα, δεν έχει μιλήσει κανείς και τα έχουν κουκουλώσει».

Επίσης, η Γιολάντα Μπαλαούρα τόνισε πως «όλο αυτό που συμβαίνει με εμάς τις γυναίκες, να βλέπεις ο άλλος να σκοτώνει τον άνθρωπο με τον οποίο ζει μαζί είναι τρομακτικό πραγματικά. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το σχολιάσω γιατί δεν μπορώ να το μεταβολίσω όλο αυτό.

Πρέπει μάλλον κ να είμαστε πολύ προσεκτικοί στους ανθρώπους που αφήνουμε να μπουν στη ζωή μας και οι γονείς πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Θέλει μεγάλη προσοχή το να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο».

«Υπάρχει μια άνθιση στη μυθοπλασία και αυτό είναι ευχάριστο. Είναι πάρα πολύ ωραίο που ο γίγαντας ξύπνησε και κάνει ωραίες δουλειές και επιτέλους σταμάτησε αυτός ο διαχωρισμός ανάμεσα σε τηλεοπτικούς και θεατρικούς ηθοποιούς.

Είναι πάρα πολύ ευχάριστο που βλέπουμε ηθοποιούς που έχουν κάνει για χρόνια θέατρο, να μπαίνουν στην τηλεόραση και το αντίθετο γιατί εγώ ανήκω σε μια γενιά που αυτό το διαχωρισμό τον βίωσα. Επειδή είχα κάνει πάρα πολύ τηλεόραση, υπήρχε μια αμφισβήτηση και μια δυσπιστία στο θέατρο. Τώρα αυτό έχει τελειώσει» πρόσθεσε η ηθοποιός στον Διονύση Χριστόπουλο και το Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις