Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν ήθελα η μητέρα μου να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι τελευταία στιγμή

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν ήθελα η μητέρα μου να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι τελευταία στιγμή

“Έπαιζα έναν θεατρικό ρόλο, γιατί δεν γνώριζε τίποτα” εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος, την Παρασκευή (17.11.2023), ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπου και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην δύσκολη διαχείριση στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας του.

Ήταν η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση μετά το γάμο του αλλά και το θάνατο της μητέρας του. 

«Είχε μια πολυετή ταλαιπωρία, αλλά όχι έτσι, λίγο την έπιανε, λίγο την άφηνε… 20 χρόνια πάνω κάτω αλλά όχι τόσο έντονα.

Πέρυσι είχαμε ένα δύσκολο τρίμηνο και από τον Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και 6 μήνες πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο και τρεις μήνες έμεινε μέσα.

Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι», παραδέχθηκε αρχικά ο νικητής του πρώτου Survivor.

«Έπαιζα έναν θεατρικό ρόλο, γιατί δεν γνώριζε τίποτα. Δεν ήθελα κατά τη δική μου γνώμη να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Μέχρι τελευταία στιγμή φτάσαμε να πιστεύει ότι έχει κάποιο κάταγμα» τόνισε ακόμα Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η γνωριμία και ο γάμος με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Για την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελα κι ήθελε. Δεν μας γνώρισε ο ιερέας. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία και σε μία από τις επισκέψεις στην Ελλάδα που είχε έρθει να δει την οικογένειά της σε διακοπές, επισκέφθηκε την εκκλησία που έτυχε να είμαι κι εγώ. Δεν μας γνώρισε ο πνευματικός μας. Ήταν τυχαίο, αλλά όχι και τυχαίο».

Για τη σχέση που έχει με την θρησκεία δήλωσε: «Η θρησκεία είναι ένα θέμα που βάλλεται και πιστεύω ότι είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι πώς θα δώσουν να κατανοήσει σε ένα παιδί τι σημαίνει η πίστη και η θρησκεία μας. Εγώ θα ήθελα τα παιδιά μου να εκκλησιάζονται. Κάποιες στιγμές που ήταν πολύ δύσκολες, ο Θεός ήταν και θα είναι ένα στήριγμα για εμένα».

Τα έντονα αντιφατικά συναισθήματα που είχε μέσα του ο Γιώργος Αγγελόπουλος την ημέρα του γάμου του παραδέχθηκε: «Ήταν δύσκολο γιατί το καλοκαίρι που είπαμε ότι θα παντρευτούμε ήταν δύο μήνες πριν το γάμο που ονειρευόταν σαν μάνα να είναι εκεί. Με βοήθησε η εγκυμοσύνη, στην μάνα μου στην απόφαση του γάμου ”πάταγα” εκεί, δεν της έλεγα για τον αντίστροφο χρόνο που μέτραγε».

Τι είναι αυτό που αγαπάει πιο πολύ στην Δήμητρα Βαμβακούση; «Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Η καλοσύνη που έχει, ειδικά η ψυχή της. Είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά η ψυχή είναι κάτι άλλο. Γενικά όμως οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά. Έχουμε μία όμορφη σχέση. Η Δήμητρα είναι γλυκιά και θετική».

Media Τελευταίες ειδήσεις