Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor All Star: Συζήτησα, αλλά έχω υπογράψει γι’ άλλη συνεργασία

Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor All Star: Συζήτησα, αλλά έχω υπογράψει γι’ άλλη συνεργασία

«Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ», λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό μας». Ο Ντάνος επιβεβαίωσε πως έκανε συνάντηση με την Acun Medya για το Survivor All Star, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως έχει υπογράψει για μία άλλη συνεργασία και ότι δεν του επιτρέπεται να παίξει στο παιχνίδι.

«Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor.

Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα. Στο κλείσιμο της κουβέντας με την παραγωγή ειπώθηκε το ενδεχόμενο άλλου τρόπου συμμετοχής μου στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δεν ξέρω αν έχει ενημέρωση κάποιος συνάδελφός σας περισσότερο από μένα. Αλλά εγώ ούτε για χρήματα συζήτησα ούτε ακριβώς το τι θα γίνει. Δεν έχω ξανασυναντηθεί και ούτε έχω ξανασυζητήσει από τότε με την παραγωγή.

Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ.

Παρουσιαστής υπάρχει και είναι ο Γιώργος Λιανός, το είπα και στην παραγωγή. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για χρήματα. Δεν είναι μόνο τα χρήματα και το ξέρετε, τουλάχιστον ως προς τις δικές μου επιλογές».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως, ανεξάρτητα αν γίνει άλλη συνάντηση ή όχι, η όποια συνάντηση έγινε, έγινε με πάρα πολύ σεβασμό και σε εμένα και σε αυτά τα οποία θα ήθελα να υποστηρίξω, αλλά και στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό».

Media Τελευταίες ειδήσεις