Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Γιώργος Αλκαίος: Δεν ξέρω γιατί το είπε ο πατέρας μου, δεν με πήρε τηλέφωνο

Γιώργος Αλκαίος: Δεν ξέρω γιατί το είπε ο πατέρας μου, δεν με πήρε τηλέφωνο

«Δεν είναι θέμα συγγνώμης. Ο καθένας έχει τη γνώμη του» ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Αλκαίος, βρέθηκε καλεσμένος στο «Happy Day» και μίλησε για τη ζωή στη Μήλο, αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε να αποσυρθεί από την καριέρα του, ενώ σχολίασε τα όσα δήλωσε ο πατέρας του, Γιάννης Βασιλείου, για τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου.

Τι είπε για την προσωπική του ζωή. Πώς θα ήταν γι’ αυτόν η “ιδανική” γυναίκα;

«Μεγαλώνοντας γνωρίζεις σιγά σιγά ποιος είσαι. Θέλω να έχω μία σύντροφο. Ψάχνω σε μία γυναίκα την αλήθεια. Η αλήθεια σώζει.

Στην περίοδο της απομάκρυνσής μου στη Μήλο δεν είχα κάποια σύντροφο. Ειδικά στην αρχή, έπρεπε να ανασυνταχθώ εγώ και ο εαυτός μου.

Φαντάσου ότι κλείδωσα τρία χρόνια το στούντιό μου, για να μην έχω κοινωνικές επαφές. Ήθελα να «καθαρίσω» τα αυτιά μου» είπε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

«Δεν ξέρω γιατί το είπε. Είναι στενάχωρο και για κάποιον που το βλέπει. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Δεν με πείραξε.

Δεν θέλω να αναλύω πράγματα που μπορεί να με ενοχλήσουν. Δεν με πήρε τηλέφωνο μετά. Δεν είναι θέμα συγγνώμης. Ο καθένας έχει τη γνώμη του» πρόσθεσε ο Γιώργος Αλκαίος για όσα δήλωσε ο πατέρας του.

 

Τι είχε πει ο Γιάννης Βασιλείου

Ο Γιάννης Βασιλείου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είχε εκφράσει την άποψη πως το σχήμα του Γιώργου Αλκαίου με την Έλντα Πανοπούλου, δεν θα πάει καλά. 

«Δε θα είναι μπουζούκια έτσι όπως τα ξέρει ο κόσμος. Η Έλντα είναι η Έλντα. Είναι ηθοποιός, τραγουδάει πολυτάλαντη και καλή μου φίλη. Ο Γιώργος είναι αυτός που ξέρουμε, χορεύει επίσης πολύ ωραία και δεν το ξέρει ο κόσμος.

Δεν θα πήγαινα σε αυτό το σχήμα. Τώρα το τι θα κάνουν δεν το ξέρω. Δεν θα έχει απήχηση στη νεολαία κατά τη γνώμη μου.

Εγώ θα ήθελα ο Γιώργος να κάνει το ρεπερτόριο που είχε πριν και όχι αυτά που κάνει τώρα. Του το έχω πει και διαφωνούμε σε αυτό».

Media Τελευταίες ειδήσεις