Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Γιαννόπουλος: Δούλεψα σε σκυλάδικο χοντρό χωρίς λεφτά, περισσότερο για την εμπειρία

Γιώργος Γιαννόπουλος: Δούλεψα σε σκυλάδικο χοντρό χωρίς λεφτά, περισσότερο για την εμπειρία

“Ήθελα να δω πως ήταν” εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Στούντιο 4 παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, το απόγευμα της Πέμπτης, όπου και αναφέρθηκε στην ενασχόληση με το τραγούδι όπου και γνώρισε την παρακμιακή πλευρά της νύχτας.

“Πίστευα ότι κάποια μέρα θα γίνει η… έκρηξη. Δεν είναι ψωνίστικο αυτό που λέω, είχα φάει την φλασιά ότι είμαι καλός στη δουλειά μου, είμαι καλός ηθοποιός και θα ‘ρθει μια μέρα που θα ευδοκιμήσει αυτό το πράγμα. Παρόλο που αυτό το πράγμα πέρασε από σκαμπανεβάσματα, από διαστήματα που δεν είχα δουλειά και τραγουδούσα σε κάτι σκυλάδικα που έβγαινα στις 5 το πρωί για το πρώτο μου πρόγραμμα” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός καλλιτέχνης.

“Από τα τελευταία σκυλάδικα στη Θηβών ήμουν με τον φίλο μου, Γιώργο Καμπουρίδη και το μαγαζί άνοιγε στις 3 το πρωί. Πρόσφατα που ήμουν στην Ηλιούπολη, λίγο πριν το “Σόι σου” στον Alpha. Σκυλάδικο χοντρό”.

 

“Το χοντρό σκυλάδικο είναι αυτό που περιγράφει η Ελένη Βιτάλη στο τραγούδι της. Ότι μυρίζει κατρουλίλα, μη σου πω για ποιο λόγο, παρακμή, ντεκαντάνς. Και εγώ το έζησα αυτό για έναν μήνα εδώ στη Θηβών. Λεφτά δεν παίρναμε αλλά το έκανα περισσότερο για την εμπειρία, να δω πως ήταν” πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις