Δευτέρα, 15 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιώργος Καπουτζίδης: Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί, θα ήμουν δίπλα του

Γιώργος Καπουτζίδης: Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί, θα ήμουν δίπλα του

Για τη νέα σειρά που γράφει, για το παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα αλλά και για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The2Night Show το βράδυ της Πέμπτης (06.05.2021). Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια, Τώρα δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή αλλά για φέτος το φουσκωτό στο Αγκίστρι σκέφτομαι. Να μην κάνω μεγάλα σχέδια αλλά θα ήθελα αυτοί που το σκέφτονται, το αγαπούν κι έχουν τους συντρόφους τους και θέλουν να το κάνουν, να έχουν το δικαίωμα και στην Ελλάδα.

Αν ήμουν με έναν σύντροφο που ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του αλλά από μόνος μου να αναλάβω αυτήν την ευθύνη με δυσκολεύει πάρα πολύ», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Αποκάλυψε επίσης ότι γράφει μια νέα κωμική σειρά, η οποία θα έχει και «συναισθηματικά στοιχεία αλλά θα σας κάνει να γελάσετε πολύ».

 

Μίλησε επίσης για την εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκυο» που παρουσιάζει στην ΕΡΤ1 ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας, λέγοντας πως ήταν ένα παιδικό του όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αφού πάντα ήθελε να γίνει αθλητής.

Media Τελευταίες ειδήσεις