Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Καραμίχος: Όταν είπα πως φεύγω από την Ελλάδα πολλοί με πήραν ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές

Γιώργος Καραμίχος: Όταν είπα πως φεύγω από την Ελλάδα πολλοί με πήραν ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές

Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος στη νέα του συνέντευξη στον Alpha.

Με αφορμή το τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη όπου αναφέρθηκε τόσο στην προσωβπική προσπάθεια εκτός συνόρων όσο και την απόφαση να βρεθεί στην παρουσίαση.

«Όταν είχα ανακοινώσει πως φεύγω από την Ελλάδα, αρχικά για έξι μήνες σπουδών στην Αμερική, πολλοί ήταν αυτοί που με πήραν ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές στην Επίδαυρο και το Εθνικό.

«Μα είναι δυνατόν να υποτιμάς τη χώρα σου και να πηγαίνεις έξω» μου έλεγαν αλλά δεν έκανα αυτό, απλά δοκίμαζα κάτι άλλο για τον εαυτό μου.

Επίσης ήταν πολύ κακεντρεχές και μου έκανε εντύπωση πως από πάρα πολλούς δημοσιογράφους ήταν η πρώτη ερώτηση «τι έχεις να πεις στους άλλους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό και έφαγαν τα μούτρα τους ή δεν πέτυχαν». Αυτό είναι σκέτη κακία» τόνισε, αρχικά, ο Γιώργος Καραμίχος.

«Η επιτυχία και η αποτυχία είναι προσωπική υπόθεση. Κάποιοι μπορεί να πήγαν και αυτή η διαδρομή, ακόμη κι αν δεν πήραν το όσκαρ, κάτι σήμαινε για αυτούς».

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάποιες φορές, μου τα λένε κάποιες άλλες, Γενικώς έχω μεγαλώσει σε μια γενιά ηθοποιών που δεν ασχολούμαστε με τα νούμερα. Τα νούμερα τα πραγματικά, από όπου τα βλέπουν, δεν είναι τα ίδια με τα μηχανάκια.

Δεν ξέρω αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχουν μηχανάκια στο σπίτι τους και καταμετρούν την τηλεθέαση. Επίσης, εμείς εισπράττουμε τα νούμερα στον δρόμο.

Όταν περπατάς στο δρόμο και σου λένε «πες τη λέξη» σημαίνει ότι πολύς κόσμος βλέπει το τηλεπαιχνίδι. Μπορεί η ΕΡΤ να είναι χαμηλά σε νούμερα αλλά πολύ ψηλά σε ποιότητα» πρόσθεσε ακόμα ο Γιώργος Καραμίχος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις