Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γιώργος Καρκάς: Μέσα από την περιπέτεια που έζησα στη φυλακή, κατάφερα και νίκησα το κακό

Γιώργος Καρκάς: Μέσα από την περιπέτεια που έζησα στη φυλακή, κατάφερα και νίκησα το κακό

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Καρκάς.

Στο Χαμογέλα και Πάλι μίλησε ο Γιώργος Καρκάς για την ζωή στην φυλακή και για τις εξελίξεις με το Me Too.

«Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δεν μπορεί να επιστρέψει στην παράσταση μετά το Survivor. Για το λόγο που έφυγε από την παράσταση, μην εκφράζουμε άποψη για όλα, δεν ξέρουμε τι λογαριασμοί πέφτουν κάτω από την πόρτα του καθενός. Έχω ζήσει ένα δικό μου ριάλιτι που δεν είναι βάση σεναρίου όπως τα υπόλοιπα.

Μέσα από την περιπέτεια που έζησα στη φυλακή, κατάφερα και νίκησα το κακό. Μέχρι και την πρώτη εβδομάδα νόμιζα ότι όλο αυτό ήταν μια παρεξήγηση που θα έληγε γρήγορα. Στη φυλακή είδα εγκληματίες να εκτιμάνε πιο πολύ την ευθύτητα και την αλήθεια από τις Αρχές», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρκάς.

«Ο λόγος που δεν αποφυλακιζόμουν ήταν για να μην πληγεί το κύρος της δικαιοσύνης. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι αυτό που μας κάνει πολιτισμένους σε σχέση με τους Ταλιμπάν. Ακόμα και αυτοί μια ριμάδα δίκη την κάνανε. Εδώ δεν κάναμε ούτε αυτό.

Από την στιγμή που κάποιος δηλώνει αθώος, είναι αθώος μέχρι τη δίκη. Το βάρος της απόδειξης βαραίνει αυτόν που καταγγέλλει, αυτός οφείλει να αποδείξει ότι το έπαθε, όχι ο κατηγορούμενος ότι δεν το έκανε», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Καρκάς.

Media Τελευταίες ειδήσεις