Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γιώργος Κατσαρός: Κάποια παραπονάκια τα έχω στην πορεία μου

Γιώργος Κατσαρός: Κάποια παραπονάκια τα έχω στην πορεία μου

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιώργος Κατσαρός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Για την συνεργασία με σπουδαίους τραγουδιστές, την μακρόχρονη καλλιτεχνική του διαδρομή αλλά και τα… παράπονα που ενδεχομένως έχει σήμερα μίλησε από καρδιάς ο Γιώργος Κατσαρός στην κάμερα του Happy Day στον Alpha.

“Έχω συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους τραγουδιστές και μουσικούς. Τραγουδιστές που οφείλουν την καριέρα τους στο ξεκίνημα που έκαναν μαζί μου όπως είναι ο Γιάννης Πάριος, η Μαρινέλλα και η Λίτσα Διαμάντη.

Στην αρχή δεν τον απέρριψα τον Γιάννη Πάριο, απλώς μου έφερε στίχους και του είπα πως “τώρα συνεργάζομαι με τον Πυθαγόρα, κάποια στιγμή αργότερα θα σε πάρω τηλέφωνο για να έρθεις και να γράψω και δικά σου τραγούδια”.

Με ευχαρίστησε, βάζει το χέρι στην πόρτα και μου λέει “μια που ήρθα δεν με ακούτε κιόλας;”. Τον ακούω και του είπα πως δεν θα φύγει” παραδέχθηκε, αρχικά, ο σπουδαίος μας μουσικός.

“Στην πορεία μου κάποια μικροπαραπονάκια τα έχω. Κάποιοι που όταν μιλάνε για την καριέρα της ξεχνάνε ότι το πρώτο άγγιγμα, το πρώτο φίλημα, το πρώτο φύσημα με το όργανο τους το έχω δώσει εγώ”.

“Θεωρώ σαν περιουσία μου το ότι ασχολήθηκα με τα μουσικά σχολεία και έφτιαξα στη θητεία μου 11 σχολεία μουσικά” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Κατσαρός στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις