Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιώργος Κωνσταντίνου: Απαγορεύω στον οργανισμό μου να αναπολώ το παρελθόν, έχει πολλές στεναχώριες

Γιώργος Κωνσταντίνου: Απαγορεύω στον οργανισμό μου να αναπολώ το παρελθόν, έχει πολλές στεναχώριες

“Είναι κρίμα να καταναλώνεις το σήμερα ή το αύριο για το χθες” εξομολογείται ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Με αφορμή την θεατρική του συνεργασία με τον Αποστόλη Τότσικα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” όπου εστίασε στο ζήτημα της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών και τη νέα γενιά ηθοποιών καθώς και τη σχέση που διατηρεί με τον χρόνο.

«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να διαθέσει τον εαυτό του όπως θέλει και την ώρα που το κάνει αυτό θα πρέπει να κλείνουν οι κλειδαρότρυπες. Δεν αφορά τον κόσμο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής για το γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δυστυχώς η τηλεόραση έχει ”γεννήσει” ηθοποιούς που έχουν ”καβαλήσει” το καλάμι. Πολλοί ηθοποιοί νομίζουν ότι κάτι τους συνέβη, αλλά η τηλεόραση είναι εφήμερη.

Εγώ με την υποκριτική ασχολήθηκα τυχαία, με ρώτησε η μητέρα μου αν θέλω να γίνω ηθοποιός κι είπα ”ναι” χωρίς να το νιώθω μέσα μου.

Όταν έδωσα πρώτη φορά εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο κόπηκα, γιατί θεώρησαν πώς δεν κάνω για ηθοποιός».

 

Τέλος, όσον αφορά το παρελθόν, ο Γιώργος Κωνσταντίνου εξήγησε πως «απαγορεύω στον οργανισμό μου να αναπολώ το παρελθόν, δεν θέλω. Το παρελθόν έχει πολλές στενοχώριες. Είναι κρίμα να καταναλώνεις το σήμερα ή το αύριο για το χθες».

Media Τελευταίες ειδήσεις