Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν καταλαβαίνω που έχουν «σκοντάψει» οι Πανθέοι

Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν καταλαβαίνω που έχουν «σκοντάψει» οι Πανθέοι

“Δεν το αξίζει η σειρά αυτό που συμβαίνει” τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Τόσο στην αλλαγή των Πανθέων με την έλευση του Survivor στον ΣΚΑΪ όσο και στα λάθη που έχει παραδεχθεί πως έκανε στο παρελθόν αναφέρθηκε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Κωνσταντίνου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου στον Alpha. 

“Δεν συμμετέχω στη σειρά Πανθέοι, απλώς είμαι ένα γκεστ. Με έχει ξαφνιάσει όμως τρομερά η αλλαγή στον προγραμματισμό γιατί δεν το αξίζει αυτό που συμβαίνει.

Εγώ προσωπικά βλέπω μια μεγάλη παραγωγή, μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν ξέρω που έχει “σκοντάψει” αυτό” τόνισε αρχικά ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής.

“Υπάρχουν πολλά τα οποία ειλικρινά σας μιλάω πως πολλές φορές δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαίνεται ο κόσμος που τα βλέπει. Δεν ξέρω τι σημαίνει Survivor!

Survivor σημαίνει ότι πάνε κάποιοι άνθρωποι και προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν δύσκολο χώρο. Εδώ παλεύουν ποιος θα βάλει ένα μπαλάκι σε μια τρύπα και ποιος θα κερδίσει τον άλλο. Δεν το έχω καταλάβει αυτό”.

“Σε διάφορα θέατρα θα μπορούσα και γω στο παρελθόν να μην είμαι ή μπορεί να μην ήθελα να είμαι. Λόγω της ανάγκης της επιβίωσης, όμως, έκανα και γω κάποιες υποχωρήσεις.

Το πάθος μου για τον τζόγο το ομολόγησα για να πω πως είναι μια κακή συνήθεια, η οποία δεν θα σε βγάλει πουθενά” παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις