Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιώργος Κοψιδάς: “Εγώ ήμουν ίδιος από την αρχή μέχρι το τέλος στο Survivor”

Γιώργος Κοψιδάς: “Εγώ ήμουν ίδιος από την αρχή μέχρι το τέλος στο Survivor”

Καταπέλτης κατά του Τριαντάφυλλου ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς στο Love It!

Στο πλατό του Love It βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για όσα αντιμετώπισε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και την μεταστροφή στην συμπεριφορά τους συμπαίκτη του, Τριαντάφυλλου.

Σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «έχει κάνει πολλά πράγματα ο Τριαντάφυλλος που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Κόρομι έχει μαζέψει ένταση και θυμό για όλα αυτά που έχουν γίνει. Η τακτική του Τριαντάφυλλου γίνεται εδώ και μήνες. Θεωρεί πως ό,τι δεν είναι στην κάμερα είναι σαν να μην συμβαίνει».

«Έχουν γίνει πολύ σοβαρά πράγματα που δεν έχει δει ο κόσμος. Δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτά» πρόσθεσε, στη συνέχεια, ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor.

«Είναι κάποια σοβαρά πράγματα που δεν μπορώ να πω. Θα θέσω, όμως, μια ερώτηση. Είναι σοβαρό εννιά άτομα να τα βάζουν με έναν άνθρωπο;».

«Έπαιξα το παιχνίδι με τη δική μου στάση, τις αξίες και τα ιδανικά και ήμουν ίδιος από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα έλεγα ξανά όσα είπα. Αλλά επειδή προσβλήθηκε το κοινό, θα πω ότι μίλησα για δυο αντίθετους πόλους. Εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Γιατί είναι κακό;

Το κοινό επιλέγει τι θα δει. Δεν το είπα για να απαξιώσω το κοινό. Αν προσβλήθηκε το κοινό και ο κόσμος να ζητήσω μια πολύ μεγάλη συγγνώμη, γιατί δεν είχα σκοπό να προσβάλλω το κοινό».

Media Τελευταίες ειδήσεις