Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Κόρομι: Έρωτας στο Survivor, σε δύο εβδομάδες ε;

Γιώργος Κόρομι: Έρωτας στο Survivor, σε δύο εβδομάδες ε;

Όσα γνωρίζει εκ των έσω για το Survivor πρόδωσε ο Γιώργος Κόρομι.

Με αφορμή το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Κόρομι μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και σχολίασε αιχμηρά το ειδύλλιο ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Έρωτας ε; Σε δύο εβδομάδες… Επειδή το έχω ζήσει το παιχνίδι και ξέρω… Είναι και διαφορετικές ομάδες, αν μου έλεγες ότι είναι στην ίδια ομάδα θα έλεγα «οκ, είναι επί δύο εβδομάδες κάθε μέρα μαζί».

Τώρα, όμως, δεν είναι και δεν έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν. Οπότε να έχουν πει κλεφτά πέντε κουβέντες και να έχουν ανταλλάξει κάποια βλέμματα».

«Σε αυτό τον τόσο λίγο χρόνο, δεν νομίζω να μπορεί να δημιουργηθεί κάτι τόσο έντονο. Τουλάχιστον για μένα, αλλά και αυτοί δεν είναι μικρά παιδιά» τόνισε ο Γιώργος Κόρομι.

«Δεν είναι δεκαπέντε χρονών για να πεις ότι βράζει το αίμα και ερωτεύονται τόσο εύκολα. Φαντάζομαι ότι έχουν ζήσει και αυτοί, τι να πω…

Άμα ερωτεύονται τόσο εύκολα, καλή απόλαυση να έχουν και να περάσουν καλά» συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του Survivo στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

Media Τελευταίες ειδήσεις