Δευτέρα, 15 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιώργος Λαμπάτος: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπαιξε αρνητικό ρόλο στη ζωή μου

Γιώργος Λαμπάτος: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπαιξε αρνητικό ρόλο στη ζωή μου

“Έχουν γίνει πολλά περιστατικά σε παραστάσεις, που έχω κινδυνεύσει λόγω του Πέτρου” δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό ΣουΣου με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για τα όσα βίωσε στο παρελθόν κατά τη συνεργασία του με τον Πέτρος Φιλιππίδη.

“Μια παλαιότερη συνεργασία που με έχει στεναχωρήσει είναι αυτή με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει αρνητικό ρόλο στη ζωή μου και κράτησε κάποιες κλειστές πόρτες στην πορεία μου γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί και έπειτα εκείνος έγινε θιασάρχης, δεν με χρησιμοποίησε πουθενά.

Γενικώς ήξερε και έπαιρνε και τηλέφωνο και έλεγε να μην γράψουν ρόλους για εμένα. Αυτό έπαιξε αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου. Μάλλον αυτό το έκανε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κινούνται όλα γύρω του. Είχε μια συμπεριφορά πολύ επιθετική εναντίον μου” δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

  

“Έχουν γίνει πολλά περιστατικά σε παραστάσεις, που έχω κινδυνεύσει λόγω του Πέτρου. Με ένα τασάκι εν ώρα παράστασης στον αστράγαλο του ποδιού μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Γενικώς είχε μια συμπεριφορά πολύ εγωκεντρική.

Δεν του ζήτησα ποτέ τον λόγο γιατί υποτίθεται ότι όλα αυτά γίνονταν κατά λάθος. Φοβόμουν να τον ρωτήσω ευθέως.

Έχει περάσει ένα λαμπατέρ πάνω από εμένα και την Νικολέτα Βλαβιανού και κοιτούσαμε έντρομοι για το αν θα μας πετύχαινε στο κεφάλι και θα μας είχε σκοτώσει. Είχε εγωιστική, προσωποκεντρική συμπεριφορά” συνέχισε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Media Τελευταίες ειδήσεις