Media

Γιώργος Ματαράγκας για Χρήστο Πολίτη: Το θεωρώ τραγικό, για να μην πω καμιά άλλη λέξη

“Ο Φώσκολος έχει πεθάνει, δεν υπάρχει για να τους απαντήσει -γιατί αυτόν αφορούν όλα αυτά, είναι προσωπικά” ανέφερε ο Γιώργος Ματαράγκας.

Την άποψή του για την πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη κι όσα είπε για την Λάμψη εξέφρασε ο Γιώργος Ματαράγκας σε δηλώσεις του.

Επειδή αυτό το πράγμα ψιλοσυνεχίζεται και βγαίνουν και άλλοι και λένε, εγώ αυτό το πράγμα το θεωρώ τραγικό, για να μην πω καμιά άλλη λέξη. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Θα μπορούσαν όλα αυτά τα χρόνια να βγουν να τα πουν. Ο Φώσκολος έχει πεθάνει, δεν υπάρχει για να τους απαντήσει -γιατί αυτόν αφορούν όλα αυτά, είναι προσωπικά».

«Αν θέλετε τη δική μου άποψη είναι ντροπή, γιατί από τον Νίκο Φώσκολο και από τις σειρές αυτές πήραν πάρα πολλά λεφτά, πήραν πάρα πολλά ένσημα, πήραν, πήραν, πήραν… πήραν δημοσιότητα που δεν έχει ξαναϋπάρξει στην Ελλάδα», κατέληξε ο Γιώργος Ματαράγκας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Κίμων Κουρής στο newsit.gr: Οι «Αθώοι», η διεθνής καριέρα και ο γάμος – «Γίνομαι καλύτερος εξαιτίας της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου»
«Η σύζυγός μου είναι ένας άνθρωπος που κρατάει ισορροπίες και που δημιουργεί ένα πολύ όμορφο περιβάλλον για όλους μας», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός
Κίμων Κουρής
Κόντρα Χασαπόπουλου – Ρήγου για τον καιρό: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» – «Πολύ μεγάλα ύψη βροχής στην βορειοανατολική Αττική»
Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν επαληθεύτηκαν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να αφήνει να εννοηθεί στην Χριστίνα Ρήγου ότι «έπεσαν έξω» και την Ανθή Βούλγαρη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά
Κόντρα για τον καιρό στο Mega
5