Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Μαυρίδης: «Κατέβηκα από το αεροπλάνο και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα»

Γιώργος Μαυρίδης: «Κατέβηκα από το αεροπλάνο και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα»

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης για την περιπέτεια στο Μεξικό στο STAR.

Καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης στο πλατό των Κου Κου. Εκεί όπου ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια που βίωσε στο Μεξικό. Τότε που βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής “Into the skin”.

«Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, αλλά εμείς είχα κανονίσει να μείνουμε σε έναν φίλο μου Μεξικάνο.

Τους έδωσα τα στοιχεία του ανθρώπου και δεν το δέχτηκαν. Ήταν περίεργη η κατάσταση. Γυρίσαμε πίσω, χάσαμε κι εκεί λεφτά.

Αυτή την κατάσταση την είχα αντιμετωπίσει ξανά, στο πρώτο μας ταξίδι με το World Party στη Βραζιλία. Εκεί μας απέλασαν κανονικά από τη χώρα», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στο Μεξικό ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα, ο καθένας πήραμε από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω με τη μάνα μου.

Μίλησα μόνο με τον πράκτορά μου που μου κλείνει τα εισιτήρια».

«Και από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι και ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό.

Απίστευτα πράγματα, είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν και λέγανε τα χίλια μύρια», κατέληξε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις