Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γιώργος Πάντζας: Είχα πάρει 80.000 δραχμές για μια ταινία, όταν η Αλίκη έπαιρνε 500.000

Γιώργος Πάντζας: Είχα πάρει 80.000 δραχμές για μια ταινία, όταν η Αλίκη έπαιρνε 500.000

Ο Γιώργος Πάντζας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά του, τη σύζυγό του, αλλά και τα περισσότερα χρήματα που είχε πάρει στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

«Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει γιατί σταμάτησα να παίζω στο θέατρο μετά από 50 χρόνια. Το 2008 είπα ότι πρέπει να σταματήσω να παίζω.

Ένιωσα πάνω στην σκηνή εκείνο τον χειμώνα ότι αυτό που κάνω δεν με γεμίζει πια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ανταγωνιστική συμπεριφορά, όπως και από έμενα σε άλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τσακωθώ, μία φορά μονό τσακώθηκα», είπε αρχικά ο Γιώργος Πάντζας.

Ο Γιώργος Πάντζας είπε στη συνέχεια: «Ημερολογιακά είμαι 85 χρονών, αλλά εγώ αισθάνομαι σαν 65 – 70 χρονών.

Έχω φύλακα άγγελο κοντά μου, την γυναίκα μου, την Στέλλα μου. Με την γυναίκα μου είμαστε 43 χρόνια μαζί και την περνάω 22 χρόνια. Την γνώρισα μικρό κοριτσάκι.

Ήταν ωραία κοπέλα, είχε βγει Μiss Θεσσαλονίκη. Πέρασα άσχημα παιδικά χρόνια, ζούσα με τον θείο μου, μου έλειπε ο πατέρας μου άλλα ευτυχώς που είχα τον θείο μου. Εκείνα τα χρόνια η βία υπήρχε. Έχω φάει πολύ ξύλο, όταν έψαχναν να βρουν τον πατέρα μου οι Χίτες της γειτονιάς».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Πάντζας ανέφερε: «Τα εγγόνια μου όταν βλέπουν τις ταινίες μου λένε… ο παππούς. Έχω πάρει και 80.000 για μία ταινία, η Αλίκη έπαιρνε 500.000, έτσι λεγόταν ότι έπαιρνε τόσα. Ο ηθοποιός γεννιέται, δεν φτιάχνεται.

Παίζαμε με την Μάρθα Καραγιάννη, τον Κώστα Βουτσά κι εγώ. Σε μία σκηνή που σουβλίζαμε το αρνί, το πετύχαμε έτοιμο και το φάγαμε όλο, γιατί πεινούσαμε».

Media Τελευταίες ειδήσεις