Media

Γιώργος Παπαδόπουλος: Είναι πολύ ψυχοφθόρο, δεν μπορώ να μπω ξανά σε διαγωνισμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα έπρεπε να αποδείξω ότι δεν μοιάζω στον Χατζηγιάννη», λέει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος απάντησε για την Eurovision και τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο τραγουδιστής τόνισε πως δεν θα πήγαινε, καθώς το θεωρεί ψυχοφθόρο να μπει ξανά σε διαγωνισμό.

«Τα έχω ακούσει τα τραγούδια και μου αρέσει περισσότερο της Κύπρου, συγγνώμη. Είμαι ειλικρινής, όχι επειδή είμαι Κύπριος. Ξέρεις πόσοι τραγουδιστές στέκονται σαν αγγούρια στα μαγαζιά και τα γεμίζουν; Δες εμένα!

Δεν θα μπορούσα να αφοσιωθώ σε ένα τραγούδι και μόνο για ένα χρόνο από τη ζωή μου. Θα ήταν άδικο για τα υπόλοιπα τραγούδια που γράφω και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που τους γράφω τραγούδια», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε επίσης: «Είναι πολύ ψυχοφθόρο, δεν μπορώ να μπω ξανά σε διαγωνισμό. Μπήκα όταν ήρθα στην Ελλάδα, μου έλεγαν ότι μοιάζω στον Χατζηγιάννη και έπρεπε να αποδείξω το αντίθετο και κουράστηκα με όλα αυτά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ναταλία Γερμανού για Σία Κοσιώνη: Ακροβατούσε μαγικά σε ένα τεντωμένο σχοινί συγκίνησης, ψυχραιμίας και ουσίας
«Δεν έσπασε η φωνή της καθόλου αλλά, αν κοιτούσες βαθιά μέσα στα μάτια της, είχε μία πολύ αδιόρατη κοκκινίλα και υγρασία» είπε η Ναταλία Γερμανού για την Σία Κοσιώνη
Η Ναταλία Γερμανού