Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Όταν ο άνθρωπος ακούσει το θέλω του, δεν πρέπει να δειλιάσει»

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Όταν ο άνθρωπος ακούσει το θέλω του, δεν πρέπει να δειλιάσει»

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στο MEGA!

Στο Πήλιο συνάντησε η κάμερα του MEGA Καλημέρα τον Γιώργο Σεϊταρίδη. Εκεί δηλαδή όπου έχει επιλέξει να ζει πλέον μόνιμα ο ηθοποιός. Πως πήρε, όμως, την συγκεκριμένη απόφαση;

«Την απόφαση να φύγω από την Αθήνα την πήρα ψυχικά. Κάποια στιγμή είχα έρθει στο Χορευτό πριν κάποια χρόνια, είχε πανσέληνο και είχα πάει στην παραλία να κάτσω. Από τη μία έβλεπα το βουνό, πίσω έβλεπα το φεγγάρι και κάτι μέσα μου είπε «εσύ, εδώ θα ζήσεις».

Μετά ήρθε το θέατρο, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, έκανα αυτά που έκανα μέχρι ένα σημείο αλλά κάποια στιγμή ένιωσα ότι είχα αδειάσει» παραδέχθηκε ο ηθοποιός. «Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς συνέχεια να δίνεις. Και είπα «φεύγω, πάω στο Πήλιο». Συν ότι πίστευα και πιστεύω ότι πηγαίνοντας στη φύση, ζεις φυσιολογικά».

«Επί της ουσίας δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο και την υποκριτική. Δηλαδή ούτε τα χρόνια με πήραν ούτε έχασα το όποιο ταλέντο έχω. Απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Σεϊταρίδης στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA.

«Μέχρι να ανέβω εδώ πέρασαν κάποια χρόνια γιατί είμαι γέννημα θρέμμα Πειραιώτης άρα παιδί της πόλης. Ήρθα θαρραλέα μεν αλλά όχι με την μία. Στην αρχή πηγαινοερχόμουν για να δοκιμάσω και τον εαυτό μου μέσα σε μια τέτοια αλλαγή».

«Όταν ο άνθρωπος ακούσει το θέλω του, δεν πρέπει να δειλιάσει, αλλά να το ακολουθήσει μέχρι κεραίας».

Τέλος, ο Γιώργος Σεϊταρίδης παραδέχθηκε πως «δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο μου και αυτό είναι κάτι για το οποία και γω απορώ.

Κάθε χρόνο όλο και κάτι γίνεται, αλλά δεν νιώθω ότι θέλω συν ότι αυτά που έρχονταν δεν με εξέφραζαν. Λόγω της οικονομικής κρίσης οι παραγωγοί έγιναν τελείως ανελέητοι με τα χρήματα, προσπαθούσαν να ρίξουν τις τιμές όσο γινόταν, αλλά δεν το δέχομαι».

Media Τελευταίες ειδήσεις