Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γιώργος Θεοφάνους: Βλέπω βίντεο, πώς μίλαγα στα παιδιά τότε, και λέω γιατί μιλούσα έτσι;

Γιώργος Θεοφάνους: Βλέπω βίντεο, πώς μίλαγα στα παιδιά τότε, και λέω γιατί μιλούσα έτσι;

Η εκπομπή «Ελένη» συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους στο θέατρο «Παλλάς», όπου θα παρουσιαστούν 4 μουσικές παραστάσεις.

Μιλώντας στην κάμερα της «Ελένης», ο Γιώργος Θεοφάνους είπε μεταξύ άλλων πως είναι άνθρωπος που δεν επαναπαύεται ποτέ.

«Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στις εργατοώρες αυτό λέω και στα παιδιά μου, δουλέψτε. Είναι δύσκολο στη σημερινή εποχή να μεγαλώνεις παιδιά, να έρχονται με απορίες στο σπίτι που δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε εύκολα.

Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε μαζί, είμαι και της εκκλησίας. Δεν θέλω να θεωρούμαι ακραίος».

Σε σχέση με τα παιδιά του, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε πως κανένα δεν είναι μουσικός, ενώ μίλησε και για τη μουσική σήμερα.

«Τραγούδι δεν είναι μόνο η Άννα Βίσση, η Χαρούλα, ο Νταλάρας, ο Πάριος και η Μαρινέλλα, τραγούδι είναι και οι συνθέτες και οι στιχουργοί.

Θα γράψουμε και βλακείες, όπως είναι η τραπ, εγώ δεν θα το έκανα, αλλά έχει δικαίωμα ο καθένας να ακούει και να γράφει ό,τι θέλει. Μεγάλα ονόματα έχουν κάνει συνεργασίες με τραγουδιστές της τραπ γιατί έχουν την ανάγκη να είναι στο παρόν, νομίζω κάποια στιγμή μπορεί να το μετανιώσουν».

Ο ίδιος είπε πως έχει μετανιώσει για κριτική που έχει κάνει στο παρελθόν. «Λέμε σωστά πράγματα με λάθος τρόπο, είναι αλλιώς να σου πω είσαι φάλτσα και αλλιώς να σου πω το είπες φάλτσα.

Η τηλεόραση είναι ένα παμφάγο πράγμα που εγώ δεν ξέρω να την διαχειριστώ. Βλέπω βίντεο πως μίλαγα στα παιδιά τότε, και λέω ‘γιατί μιλούσα έτσι;’».

Media Τελευταίες ειδήσεις