Τετάρτη, 21 Φεβ.
13oC Αθήνα

Γιώργος Χατζηνάσιος: Από ανάγκη άρχισα να γράφω, ήταν η μόνη λύση

Γιώργος Χατζηνάσιος: Από ανάγκη άρχισα να γράφω, ήταν η μόνη λύση

«Είναι τρομερό το συναίσθημα του χωρισμού, θυμάμαι ότι είχα πάθει κατάθλιψη» ομολογεί ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Στην προσωπική του ζωή και την γνωριμία με την σύζυγο του, η οποία και τον οδήγησε να ασχοληθεί με την σύνθεση, εστίασε ο Γιώργος Χατζηνάσιος το απόγευμα της Τετάρτης (10.01.2024) που βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

«Με την Μαρία γνωριστήκαμε στην Πεταλούδα όπου είχε έρθει με τη θεία της και ήταν Απόκριες. Με πρόσεξε στο πιάνο, φορούσε και μια μάσκα και ήρθε και μου είπε “συγχαρητήρια, είστε πολύ καλός πιανίστας”.

Γνωριστήκαμε εκεί πέρα, κάποια στιγμή προχωρήσαμε και έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν ήμουν και πολύ… περιζήτητος γαμπρός για την Μαρία και την οικογένεια της. Την προόριζαν δηλαδή για να βρει έναν δικηγόρο, έναν γιατρό.

Ήρθε ο πεθερός μου και μου είπε “εάν σε έξι μήνες δεν κανονίσετε να παντρευτείτε, πρέπει να χωρίσετε”. Εν τω μεταξύ εγώ είχα πάρει πάρει διαμέρισμα στους γονείς μου και είχαμε υπογράψει γραμμάτια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χατζηνάσιος στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση.

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί κουβαλάω ένα βάρος οικονομικό επάνω μου που πρέπει να το ξεπληρώσω για τους γονείς μου, του είπα. “Τότε να χωρίσετε” μου είπε και, όπως καταλαβαίνετε, χωρίζω.

Η Μαρία είχε τότε λόγο αλλά υποφέραμε και οι δυο πάρα πολύ. Δεν κρατήσαμε επικοινωνία, είχα πάει και στο Παρίσι εγώ για τις σπουδές μου αλλά πόνεσε πάρα πολύ ο χωρισμός. Είναι τρομερό το συναίσθημα και θυμάμαι ότι είχα πάθει κατάθλιψη».

  

«Εν τω μεταξύ γυρίζω και τα ξαναβρίσκουμε με την Μαρία. Πάω στο σπίτι και με αποδέχεται ο πεθερός μου. Έκτοτε έπρεπε εγώ να ξεφύγω από το βράδυ πια γιατί δεν μπορείς να έχεις μια γυναίκα, ιδιαίτερα από μια τέτοια οικογένεια, να παίζεις εσύ στα κέντρα το βράδυ και να έρχεται να σε παρακολουθεί. Ήταν δύσκολο. Έτσι λοιπόν από ανάγκη άρχισα να γράφω, ήταν η μόνη λύση» δήλωσε ακόμα ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις