Media

Γιώργος Χατζηπαύλου και Θέμις Μπαζάκα απόψε στον Αρναούτογλου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε καλωσορίζει στο «The 2Night Show» την αγαπημένη ηθοποιό Θέμιδα Μπαζάκα και τον stand-up comedian Γιώργο Χατζηπαύλου.

Απόψε, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τη Θέμιδα Μπαζάκα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για τα χρόνια που έζησε στη Θεσσαλονίκη και για την απόφαση να κατέβει στην Αθήνα, κυνηγώντας το όνειρό της να γίνει ηθοποιός.

Τι ρόλο έπαιξε στις επιλογές της ζωής της ο αδικοχαμένος αδερφός της; Πώς από τις σπουδές για σχέδιο μόδας στην Αγγλία βρέθηκε να σπουδάζει υποκριτική στην Ελλάδα; Γιατί στην αρχή απεχθανόταν τους ηθοποιούς;

Στη συνέχεια, αναφέρεται στα χρόνια που πήγε στην Αμερική, ως ερωτική μετανάστρια. Πώς ήταν σαν δάσκαλος υποκριτικής ο Αλ Πατσίνο και πώς ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σαν συμφοιτητής; Έπειτα, μιλάει για τον ρόλο της στα «Πέτρινα Χρόνια», που την έκανε αναγνωρίσιμη στο κοινό, αλλά και για τους τηλεοπτικούς ρόλους που τη στιγμάτισαν.

Ποιος είναι ο αγαπημένος της; Τι λέει για τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο της «Μάγισσας» ως «Κυπριανή»; Γιατί στην αρχή δεν ήθελε να την υποδυθεί; Πώς κατάφερε να δείχνει 25 χρόνια νεότερη σε κάποια επεισόδια;

Τέλος, αναφέρεται στη συμμετοχή της στην παράσταση «The HUMANS», καθώς και στη συνεργασία της με την Ξένια Καλογεροπούλου, για την οποία ζήτησε να γίνει και η προσωπική της αμπιγιέζ.

Καλεσμένος του Γρηγόρη στο αποψινό «The 2Night Show» είναι και ο Γιώργος Χατζηπαύλου. Ο αγαπημένος stand-up comedian μιλάει για την απόφασή του να παρατήσει τη δουλειά του σε διαφημιστική εταιρεία για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να γίνει κωμικός.

Πώς κατέληξε να γράφει κείμενα για τις «Νύχτες Κωμωδίας»;

Τι έκανε στο πρώτο του stand up; Πώς αποφάσισε να δημιουργήσει το «Comedy Club» για μικρά παιδιά;

Τέλος, αναφέρεται στην περιοδεία με παραστάσεις, που θα κάνει για πρώτη φορά στην Βόρεια Αμερική, αλλά και για τις παραστάσεις που θα δώσει στην Ελλάδα.

Για 9η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα είναι στη Eurovision 2027 – Μετρά 22 συμμετοχές ως creative director και χορογράφος
Κορυφαία στιγμή της διαδρομής του παραμένει φυσικά το 2005, όταν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου χάρισαν στην Ελλάδα την 1η θέση και μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού.
Φωκάς Ευαγγελινός
Η Χριστίνα Βίδου σε μια εξομολόγηση ψυχής: «Τότε ένιωσα ότι αδικούμαι, η κόρη μου δεν ξέρει πόσο έχω πονέσει – Μιλάμε με τη Σία Κοσιώνη»
«Ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, παίρνεις μια πολύ ωραία, μεγάλη, βαθιά ανάσα και λες καλημέρα ζωή» λέει, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βίδου στο Zappit.gr
Η Χριστίνα Βίδου σε μία εξομολόγηση ψυχής