Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γιώργος Χειμωνέτος: Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μού είπε να βάψουμε τον τοίχο, μου έγραφαν συνθήματα οι θαυμάστριες

Γιώργος Χειμωνέτος: Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μού είπε να βάψουμε τον τοίχο, μου έγραφαν συνθήματα οι θαυμάστριες

“Εκείνη την εποχή των 90s που ζήσαμε, που ήμουν με την Ρούλα Κορομηλά στο «Μπράβο Ρούλα», πήρε άλλη ομορφιά το πράγμα” σημείωσε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για την πατρότητα και τις εκφράσεις θαυμασμού που έζησε σε όλη την πορεία του.

«Είμαι φουλ έξτρα μπαμπάς! Ταϊζω, κοιμίζω, αλλάζω, περιποιούμαι» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Γιώργος Χειμωνέτος.

«Έχουμε πάει μια φορά στο νοσοκομείο όταν ο σκύλος δάγκωσε την μικρή μας. Επίσης πολύ μικρός, ο μικρός μας, μας ανησύχησε κάποια στιγμή γιατί πήγε να πάθει ένα μικρό έγκαυμα και τράβηξε το σίδερο.

«Βρε αγόρι μου, βρε αγόρι μου, πρόσεχε λίγο» του είπα. Είναι λίγο πιο αρσίζης που λένε και τους άτακτους στη Ρόδο. 

\Νομίζω πως και γω ήμουν και κάποια στιγμή με πήγαν στον αθλητισμό ακριβώς για αυτό τον λόγο. Να κάνω δηλαδή κάτι για να εκτονώνομαι. Νομίζω πως και γω προς την… εξόντωση τους πάω».

«Οι γυναίκες αρχικά δεν με φλέρταραν! Εκείνη την εποχή των 90s που ζήσαμε, που ήμουν με την Ρούλα Κορομηλά στο «Μπράβο Ρούλα», πήρε άλλη ομορφιά το πράγμα.

Μάλιστα κάτω από το σπίτι μου η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μού είπε να βάψουμε τον τοίχο γιατί έγραφαν για εμένα συνθήματα οι θαυμάστριες».

Media Τελευταίες ειδήσεις