Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιωρίκας Πιλίδης για Survivor All Star: Είδα να κατηγορούν μόνο τον Ηλία Γκότση

Γιωρίκας Πιλίδης για Survivor All Star: Είδα να κατηγορούν μόνο τον Ηλία Γκότση

Αιχμές για τους παίκτες που έμειναν στο Survivor All Star άφησε ο Γιωρίκας Πιλίδης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποπομπή του από το παιχνίδι. Το γεγονός πως όλοι τα έριξαν στον Ηλία Γκότση, τον έκανε να πάρει κι εκείνος την ευθύνη.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης βρέθηκε σήμερα (03.04.2023) καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όσα έγιναν στο Survivor All Star. Όπως και ο Ηλίας Γκότσης, έτσι κι ο ίδιος, αποκάλυψε ότι δεν ήταν μόνο οι δυο τους που είχαν παραβιάσει τους κανόνες του παιχνιδιού.

«Θα πω τα ονόματα όταν βγουν από το παιχνίδι. Θέλω να δω τις αντιδράσεις τους.

Όταν ήρθε ο Ατζούν και είδα να κατηγορούν μόνο τον Ηλία (Γκότση) και δεν μου άρεσε, οπότε είπα ότι ήμουν κι εγώ μέσα στα… κόλπα. Περίμενα ότι θα το παραδεχθούν και άλλοι, απογοητεύτηκα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Γιωρίκας Πιλίδης για το Survivor All Star.

Παραδέχτηκε ότι «δεν έπρεπε να πω “ναι” στο παιχνίδι. Στην αρχή είχα αρνηθεί και μετά στα επαγγελματικά μου αποκλείστηκα από τους αγώνες για δύο χρόνια, οπότε αναγκάστηκα να ξαναμπώ. Γι’ αυτό ξαναμπήκα στο All Star», ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Πριν μπω δεν είχα παρακολουθήσει καθόλου. Φέτος ήταν πολύ διαφορετικό το παιχνίδι, καμία σχέση με το περσινό. Επειδή το είχαμε ξαναπεράσει, είχαμε όλοι μας έναν πολύ διαφορετικό αέρα. Ήρθα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν έχω ξαναβιώσει», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

 

«Έχεις να κάνεις με χαρακτήρες που ξέρεις ότι τώρα σου μιλάει και επί τόπου φεύγει πίσω και λέει άλλα, προκειμένου να συνεχίσει στο παιχνίδι. Πάλι καλά που είχα τον Ηλία Γκότση από την αρχή και με απομάκρυνε από όλα», πρόσθεσε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις