Media

Γλυκά Νερά – «Σφάχτηκαν» on air με την Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δεν ξέρετε Ελληνικά, κάνετε τηλεοπτικό πανηγυράκι»

Απίστευτη ένταση επικράτησε στο «Πρωινό» σχετικά με την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του 32χρονου πιλότου. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά «αρπάχτηκαν» με την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου με αφορμή την ανάρτηση που έκανε στα social media για το φονικό και από έχει προκαλέσει – δικαιολογημένα – πολλές αντιδράσεις. 

Οι τόνοι ανέβηκαν στα ύψη με το… καλημέρα σας, Χρυσηίδα Δημουλίδου – Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά επιδόθηκαν σε έναν πρωτοφανή τηλεοπτικό καβγά. «Τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες ημέρες που ομολογεί ένας σύζυγός ότι σκότωσε τη σύζυγό του κι άφησε ένα μωράκι, χωρίς μάνα και έχετε κουράγιο να κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη;» σημείωσε αρχικά η Φαίη Σκορδά. 

Με την Χρυσηίδα Δημουλίδου να απαντά:  «Αυτό που μου κάνετε είναι έκθεση. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να διαβάσετε την προηγούμενη ανάρτηση από την χθεσινή».

Γλυκά Νερά

Σημείωσε δε:  «Τι δεν καταλαβαίνετε να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείτε καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο».

Click4more: Γλυκά Νερά – Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν την δολοφονία της Κάρολαϊν

Και ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι ντροπή να λέμε για τις εκπομπές που καλύπτουν ένα τέτοιο πρωτοφανές έγκλημα στα ελληνικά χρονικά δεδομένα ότι είναι πανηγυράκι. Είναι ντροπή να το ονομάζουμε πανηγυράκι. Είναι ντροπή να λέτε για πανηγυράκι. Έχουν λογική αυτά που μας λέτε;»

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της είπε: «Να δούμε πόσοι μιλούν καλά την ελληνική γλώσσα. Εσείς το ξεκινήσατε έτσι, δεν είχα σκοπό. Προσπαθώ να καταλάβω τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες μέρες που ένας άνδρας ομολογεί ότι σκότωσε τη σύζυγό του, άφησε ένα μωράκι χωρίς μάνα και εσείς έχετε το κουράγιο και κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας