Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γωγώ Ατζολετάκη: Eίχα έναν τρόπο πάντα να αποκρούω το αρσενικό

Γωγώ Ατζολετάκη: Eίχα έναν τρόπο πάντα να αποκρούω το αρσενικό

H Γωγώ Ατζολετάκη εφ’ όλης της ύλης σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση.

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά και την κάμερα της εκπομπής “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” στο OPEN παραχώρησε η Γωγώ Ατζολετάκη όπου και μίλησε τόσο για το φλερτ από τους άνδρες όσο και την περιπέτεια που βίωσε πλάι στον φίλο και συνάδελφο της, Ντίνο Καρύδη.

“Με φλερτάρανε πάρα πολύ, με ερωτευτήκαν πάρα πολύ αλλά είχα έναν τρόπο πάντα να αποκρούω το αρσενικό ευγενικά χωρίς να το πληγώσω”.

“Ποτέ, ποτέ κανείς άντρας συνάδελφος ή παραγωγός ή διευθυντής δεν με έφερε σε δύσκολη θέση” δήλωσε χαρακτηριστικά η Γωγώ Ατζολετάκη.

Επίσης, αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο συνάδελφος της, Ντίνος Καρύδης. “Ο Ντίνος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί όντως του έσωσα την ζωή.

Έτυχε να πάθει οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια μου και ήμουν εγώ αυτή που ειδοποίησα το ΕΚΑΒ, τον συνόδευσα στο νοσοκομείο γιατί η κόρη του, Σμαράγδα δεν πρόλαβε να έρθει.

Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας είπε ο γιατρός ότι δεν είναι μια απλή περίπτωση αλλά είναι οξύ έμφραγμα και αν καθυστερούσαμε μισή ώρα ίσως να έφευγε.

Όταν το συνειδητοποιήσαμε αυτό, η Σμαράγδα κατέρρευσε και εγώ έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Υπήρχε περίπτωση δηλαδή ο Ντίνος να τελευτήσει στα χέρια μου”.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις