Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν είμαι ικανός να σχολιάσω κανέναν»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν είμαι ικανός να σχολιάσω κανέναν»

«Ο “Όμορφος κόσμος” μου είναι ο κόσμος», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε δηλώσεις που έδωσε για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει. Ο παρουσιαστής επίσης σχολίασε την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1: «Όλα καλά πήγαν με τα γυρίσματα της νέας εκπομπής. Εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω όσο γίνεται τη χαρά, το κέφι, τη διάθεση και το αποτέλεσμα θα φανεί. Είναι λίγα τα επεισόδια. Θα είναι ή 8 ή 12. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

Για την Ελεονώρα Μελέτη και την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, ανέφερε: «Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. Όταν είσαι αξιοπρεπής, ειλικρινής και ζητάς οτιδήποτε ζητήσεις, αν ο κόσμος νιώθει ότι μπορεί να σε στηρίξει θα το κάνει.

Δεν είμαι ικανός να σχολιάσω κανέναν. Για αυτό και στο Ελλάδα έχεις ταλέντο έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, εγώ να γίνω κριτής».

Για τον Γιώργο Λιάγκα και το ενδεχόμενο να κάνει βραδινή εκπομπή: «Το θέμα των καλεσμένων δεν έχει να κάνει μόνο με τις βραδινές εκπομπές, είναι χρόνιο πρόβλημα, όλων των εκπομπών. Αυτό πάντα υπήρχε».

Media Τελευταίες ειδήσεις