Δευτέρα, 15 Απρ.
20oC Αθήνα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν μπορώ να μείνω σε κάτι δυσάρεστο, δεν είμαι ικανός, ας το κάνουν άλλοι καλύτερα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν μπορώ να μείνω σε κάτι δυσάρεστο, δεν είμαι ικανός, ας το κάνουν άλλοι καλύτερα

“Κάνω τον σταυρό μου, σέβομαι ότι συμβαίνει και προχωράω παρακάτω” δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στην εικόνα της σημερινής πρωινής ζώνης αλλά και την φημολογούμενη δική του επιστροφή σε αυτήν αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στη Βάσω Λασκαράκη και το Break του ΣΚΑΪ.

«Πιστεύω ότι ο “Όμορφος Κόσμος το πρωί” θα είχε χώρο σήμερα στην πρωινή ζώνη. Έχει χώρο, ναι, γιατί το βλέπω και από το ραδιόφωνο. Κάνουμε μια αμιγώς χιουμοριστική εκπομπή στο ραδιόφωνο, 13 χρόνια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της ακροαματικότητας.

Δεν λέω ειδήσεις, δεν λέω τίποτα δυσάρεστο, στα πολύ συνταρακτικά γεγονότα λέω “ζητάω συγγνώμη, δεν είμαι ικανός να τα σχολιάσω”.

Εννοείται πως κάνουμε μια αναφορά για κάτι που γίνεται αλλά, ας πούμε, όταν είχε γίνει η ιστορία με τα Τέμπη δεν μπόρεσα να κάνω εκπομπή. Είπαμε πως για 3 – 4 ημέρες αποχωρούμε και δεν μπορέσαμε καν να κάνουμε εκπομπή γιατί είτε θα κάνουμε χιούμορ είτε δεν θα κάνουμε τίποτα».

«Δεν χωρούσε χιούμορ οπότε είπαμε “ζητάμε συγγνώμη, θα φύγουμε για να κάτσουμε 3 – 4 ημέρες για σεβασμό σε αυτό που συνέβη και όταν επανέλθουμε δεν θα μπορέσω, εγώ, να σχολιάσω ούτε ένα δευτερόλεπτο αυτό που συνέβη”.

Εγώ δεν είμαι ικανός, δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν μπορώ να το κάνω, κάνω τον σταυρό μου και σέβομαι ότι συμβαίνει και προχωράω παρακάτω» δήλωσε αρχικά ο αγαπημένος παρουσιαστής στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορώ να μείνω σε κάτι δυσάρεστο, δεν είμαι ικανός, δεν το ξέρω. Ας το κάνουν κάποιοι άλλοι καλύτερα. Υπάρχει εκατομμύρια κόσμος που θέλει να γελάσει και να πάρει δύναμη το πρωί. Το δείγμα λοιπόν από το ραδιόφωνο, κάνοντας μια τέτοια χιουμοριστική εκπομπή, μας λέει ότι ανά πάσα στιγμή χωράει μια τηλεοπτική εκπομπή που θα είναι αμιγώς χιουμοριστική».

   

Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισήμανε πως «αυτό το πράγμα που βλέπω τον τελευταίο καιρό… όλοι κάθονται! Μόνο αυτό θα σχολιάσω και τίποτα άλλο γιατί θα ήταν πολύ άσχημο να σχολιάζω εγώ κάποιες άλλες εκπομπές. Δεν μπορώ όμως να το πιστέψω ότι όλοι κάθονται! Δηλαδή, ρε παιδί μου, κάποιος να σηκωθεί όρθιος. Λίγο να σηκωθούν, να πουν μια καλημέρα!

Όλοι κάθονται πίσω από ένα τραπέζι και σχολιάζουν. Αυτό θέλω να πω πως δεν ξέρω πόσο διαφέρει από κάποιον. Δηλαδή αν κάποιος το σχολιάζει καλύτερα σημαίνει ότι εσύ, που δεν το σχολιάζεις τόσο καλά όσο ο άλλος, δεν κάνεις τη διαφορά για να αλλάξεις την κατάσταση και να πάρεις τα νούμερα. Άρα μαθηματικώς οδηγείσαι σε μια μικρή αποτυχία».

Media Τελευταίες ειδήσεις