Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Γιατί να μην καλέσω τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή μου;»

«Ε, πώς δε μου έχει λείψει ο Νίκος Μουτσινάς;», λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο «Πρωινό» και τη Φαίη Φώτου για την πρόσφατη τροφική δηλητηρίαση που έπαθε. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, επίσης, στην περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν, στην προσπάθειά του να αδυνατίσει αλλά και στην παλιά του επιτυχή συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά..

«Τις προηγούμενες ημέρες δεν ήμουν καλά, δεν είμαι ούτε τώρα καλά. Δε θα κινηθώ νομικά προς το μαγαζί. Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία και θα πάω να ξαναφάω εκεί, και το ίδιο σάντουιτς για να μου αποδείξουν ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση που πέρασε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στη συνέχεια για την περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν, όταν ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή για να χάσει κιλά: «Ο γιατρός δε φταίει, τα φάρμακα γράφανε τι παρενέργειες μπορεί να προκαλέσουν, εγώ δεν τα διάβασα, εγώ δεν πρόσεξα. Από το πάθος μου να χάσω κιλά δε με ενδιέφερε τι θα συνέβαινε, όταν συνέβη τελικά άρχισα να με ενδιαφέρει. Γενικά, προσοχή στα φάρμακα που παίρνει ο κάθε άνθρωπος και παρακολούθηση γιατρού, χωρίς γιατρό μη κάνετε τίποτα».

Για τον Νίκο Μουτσινά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Μου έχουν στείλει 15 εκ. φορές αυτό το βιντεάκι με τα τηλέφωνα που παίρναμε με τον Νίκο Μουτσινά. Ε, πώς δε μου έχει λείψει; Δεν επικοινωνούμε με τον Νίκο, αλλά έρχονται κάποιες στιγμές που ανταλλάσσουμε κάποια μηνύματα, κάτι κουλά. Γιατί να μην τον καλέσω στην εκπομπή;».

Κλείνοντας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε για την τηλεόραση: «Μου λείπει η χαρά από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν αντέχω άλλο. Ζητάω συγγνώμη, έχω σοβαρό πρόβλημα, αυτή η Ελλάδα ήταν μια πολύ χαρούμενη χώρα. Γι’ αυτό και η εκπομπή The Roadshow προσπαθεί να δώσει μόνο χαρά. Μπήκαμε ξανά στα σπίτια όλης της Ελλάδας, χτυπήσαμε πόρτες, βγήκαν κυρίες, κύριοι, γιαγιάδες, παππούδες, παιδιά, αγκαλιαστήκαμε, γελάσαμε, μια ωραία Ελλάδα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου - «Έλιωσα στο sup»
Κατά την έναρξη της εκπομπής «Σήμερα», οι δύο οικοδεσπότες έκαναν το δικό τους χιούμορ για τις διακοπές που πέρασαν αυτόν τον ένα μήνα απουσίας αλλά και όσα προτίμησαν να κάνουν, προκειμένου να χαλαρώσουν
Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου
1
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα