Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Με εσένα το μυαλό πηγαίνει «αχ μακάρι να με ερωτευτεί»

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Με εσένα το μυαλό πηγαίνει  «αχ μακάρι να με ερωτευτεί»

Άλαλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την καλεσμένη του, Μαργαρίτα Αλεξιάδη. «Έχουμε ανάγκη να βλέπουμε αυτό το χαμόγελο, είναι μία κούκλα», αποθέωσε την όμορφη ηθοποιό ο παρουσιαστής του «The 2Night Show», στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης (12.06.2024).

Και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνέχισε τα κολακευτικά σχόλια για τη Μαργαρίτα Αλεξιάδη, πρωταγωνίστρια της σειράς «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1:

«Βλέπω τα ματάκια σου, τη μυτούλα σου, τα χειλάκια σου κι είναι όλα φτιαγμένα με ωραίο, γλυκό κι ερωτικό τρόπο όχι πονηρό. Με εσένα το μυαλό πηγαίνει: ”αχ μακάρι να με ερωτευτεί”».

Ο παρουσιαστής του «The 2Night Show» εντυπωσιάστηκε από τη φινετσάτη εμφάνιση της νεαρής ηθοποιού και τα χαρακτηριστικά της και μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αναφέροντας ότι έχει από τα ωραιότερα χαμόγελα.

«Εσύ είσαι εκείνη που βρίσκεται σε ένα χωριό της Ιταλίας, που θα ξυπνούσε το πρωί και θα πήγαινε βόλτα στην αγορά και θα ήταν ερωτευμένο όλο το χωριό μαζί της. Θα τρελαίνονταν όλοι, αλλά όχι με την πονηρή σκέψη. Με τη γλυκιά, την αγαθή, την όμορφη κι αυτή που έχουμε ανάγκη. Βλέπω τα ματάκια σου, τη μυτούλα σου, τα χειλάκια σου κι είναι όλα φτιαγμένα με ωραίο, γλυκό κι ερωτικό τρόπο όχι πονηρό. Με εσένα το μυαλό πηγαίνει: ”αχ μακάρι να με ερωτευτεί”», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Αυτό το γέλιο σου! Παρακαλώ τον επόμενο σκηνοθέτη που θα πάρει στα χέρια του τη Μαργαρίτα, σας παρακαλώ πολύ όποιος κι αν είστε, κάντε τη να γελά. Κάνει τα μάτια της έτσι, κάνει λακάκια. Ή ακόμα κι αν είναι δραματικός ο ρόλος της να είναι πολλές φορές χαρούμενη και να γελά. Έχουμε ανάγκη να γελάμε λίγο και να βλέπουμε αυτό χαμόγελο. Είναι μία κούκλα», κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με θαυμασμό και με τη Μαργαρίτα Αλεξιάδη να έχει μία γλυκιά αμηχανία.

Media Τελευταίες ειδήσεις