Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γρηγόρης Γκουντάρας για Fipster: Ποιος είναι ο κύριος που θα πει κότες και μπαίνει μέσα με ανακριτικό στιλάκι

Γρηγόρης Γκουντάρας για Fipster: Ποιος είναι ο κύριος που θα πει κότες και μπαίνει μέσα με ανακριτικό στιλάκι
NDP

«Ποιος είναι ο κύριος, τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό;» κατακεραυνώνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον Fipster. Ο γνωστός youtuber – influencer κάνει το μάθημα των social media στο Fame Story.

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με το απόσπασμα από το Fame Story όπου ο Fipster αποκαλεί «κότες» τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας του Fame Story.

Ο γνωστός influencer και youtuber που διδάσκει στο Fame Story social media, σε μία ψηφοφορία μεταξύ σπουδαστών συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους για τους καθηγητές που έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί τους.

Ακολούθησε η συνάντηση του Fipster με τους σπουδαστές, εκεί όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Βλέπω 9 κότες» μιας και συγκέντρωσε 9 αρνητικές ψήφους, αφού θα επιθυμούσε να λύσουν με συζήτηση τα παράπονα που πιθανόν να είχαν προς το πρόσωπό του.

Η «έκρηξη» του Γρηγόρη Γκουντάρα

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλλε το σχετικό απόσπασμα από το Fame Story με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να υποστηρίζει τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας.

«Ποιος είναι ο κύριος Fipster που θα πει κότες και μπαίνει μέσα με ανακριτικό στιλάκι να του πουν τα παιδιά ποιοι τον ψήφισαν αρνητικά, ενώ έγινε μια κρυφή ψηφοφορία από τον Νίνο και όχι από τον ίδιο.

Τι στιλάκι είναι αυτό; Τι απαράδεκτο ύφος είναι αυτό; Πώς μπορείς και αποκαλείς κότες τα παιδιά που είναι άμεσα εξαρτώμενα από σένα που είσαι καθηγητής τους;», είπε ενοχλημένος με τον Fipster.

Και συμφώνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είναι ανεπίτρεπτο. Ποιος είναι ο όποιος Fipster που νομίζει ότι τον βάλαμε εκεί ως πρωταγωνιστή, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι μικροί ήρωες της καθημερινότητάς μας. Στο Fame Story πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά».

Media Τελευταίες ειδήσεις